Ufuk IRGAŞ/Mustafa TANITAN

DSP Bursa İl Başkanı Cahit Akıncı, genel başkan yardımcısı Murat Özbilge, DSP Osmangazi ilçe başkanı Mehmet Seskır ile Osmangazi gençlik kolları ve ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu Bilecik İl binası açılışında DSP Bilecik İl Başkanı Sinan Demirel DSP Seçim Otobüsünün üzerinde yaptığı konuşmada "Değerli dava arkadaşlarım çevre illerin il ve  ilçe başkanları ile siz  saygıdeğer hemşerilerim bugün İl teşkilat binamızın açılışı sebebiyle burada bulunmaktayız. Ben açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Genel başkanımız Önder Aksakal beyefendi başta olmak üzere açılışımıza katılarak bizleri şereflendiren Bursa başta olmak üzere Kocaeli ve Eskişehir il başkanlarım ile teşkilatları ile siz katılımcılara şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SAĞ SOL DİYE BİR ŞEY KALMADI

Genel Başkan Önder Aksakal'da yaptığı konuşmada "Sevgili Bilecikli hemşerilerim konuşmama Bilecik il başkanlığı görevini kabul eden Sinan Demirel kardeşime teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bugün 11 Kasım aynı zamanda Bilecik ilimizin plaka numarası açılışımızı özellikle bugüne seçtik. Bakıyorum aranızda çevre illerden gelen dava arkadaşlarımda bulunmakta. Ben bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. İş gününde uzun uzun konuşup sizleri sıkmak istemiyor, eğer müsaade ederseniz ve bir kaç kelamla ülke sorunlarını dile getirmek istiyorum. İzmir depreminde hayatlarını kaybedenlere rahmet kalanlara ise baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Hepinizin bildiği üzere Ülkemiz 18 yıldan bu yana tek partiyle yönetilmektedir. Sevgili Bilecikliler Ülke yönetiminden memnun musunuz ? diye sizlere soruyorum. Tabi ki hiç biriniz memnun değiliz diyeceksiniz. Bir çoğunuzun asgari ücretle geçimini temin ettiği günümüzde hanginiz açlık sınırının üzerinde maaş alabiliyorsunuz. Sağ ve Sol diye bir şeyin kalmadığı günümüzde bir çoğunuz eline açlık sınırının altında para geçiyor. Ülkemiz insanı Rahmetli bilge liderimiz Mustafa Bülent Ecevit'in başbakanlığını yaptığı üçlü koalisyon hükümeti dönemini arar duruma gelmiştir. İlk genel seçimde eğilmeyip bükülmeyip dimdik ayakta duran partimizin tek başına iktidara geleceğini iddia ediyor katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor. İl binamızın Bilecik'e hayırlı olması dileklerinde de bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜ

DSP Genel başkanı Önder Aksakal İl binasının açılışının ardından parti teşkilatlarıyla bir süre görüştükten sonra esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Şeyh Edebali'nin türbesini de ziyaret eden Aksakal Bilecik valisi Bilal Şentürk ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'lede kısa bir görüşme yaptıktan sonra Bilecik'ten ayrıldı.