Ufuk IRGAŞ- Mustafa TANITAN

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi karşısında beş yıldız konforunda hizmet veren B Cafe Restoran’ın genç işletmecisi Metin Özgür, yedi yirmi dört vatandaşın mutluluğu adına çalıştıklarını kaydetti. Özgür, bize yaptığı açılamada, "700 metre kare alanda dinlenme ve restoran hizmeti veren mekanımızda gördüğünüz üzere diplomalı usta ve aşçılarımızın hazırladığı yöresel yiyecekler, ev yemekleri, börek, köfte, döner, balık ve pide çeşitlerini hijyenik bir şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Bursa terminalinden İzmir, Çanakkale ve aynı istikamette yer alan Karacabey ve Mustafakemalpaşa’ya gidecek yolcuların dinlenme ve yemek ihtiyaçlarını karşıladıkları restoranımızı bize emanet eden Adıyamanlı ağabeyime sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞ TACI YAPTIK

Birinci sınıf hizmet verdiklerini de belirten İşletme müdürü Metin Özgür açıklamasına şunları da ekledi: "Dört ay önce açılışını gerçekleştiremediğimiz ve atıl durumda devir aldığımız restoranımızda birinci sınıf hizmet vermekteyiz. Üniversite kentinin onuru olarak isim yapan Görükle’de ve 40 bin öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Uludağ Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerimiz başta olmak üzere, bütün vatandaşlarımızı baş tacı yaptık. Az olsun helal olsun düsturu ile faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz restoranımıza birçok belediye başkan vekilimiz, STK başkanlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz, üniversite öğrencilerimiz ve velileri, sanatçı ile çok sayıda Bursalı konuk oldu" dedi.

ALO PAKET SERVİSİMİZ DE VAR

Çekirdekten yetişme işletme müdürü Metin Özgür, özel kesim kuzu etlerinden pişirilmiş döner ve dana etinden hazırlanmış köfte çeşitlerini hijyenik bir şekilde müşterilerine sunduklarını belirtti. Özgür müşterilerinin rezerve yaptırarak müesseselerine gelmeleri tavsiyesinde bulundu. Müşterilerinin döner ve yiyecek çeşitlerini 0532 5577223 Numaralı ALO paket servisinden sipariş verebileceklerini de belirtti ve kazançlarının da ‘Az olsun öz olsun, halka hizmet Hak’ka hizmet olsun’ düsturu ve aile terbiyesiyle işletmecilik yaptıklarını söyledi.

Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu

FARKIMIZ LEZZETİMİZ

“Ben buradan çalışanlarımıza, iş ve aş veren patronumuza dua ve teşekkürlerimi iletiyorum” diyen deneyimli işletmeci Metin Özgür, “Farkımız Lezzetin Adresi olmak” diyor. Özgür, müşterilerine sundukları zengin menünün ise balık ve köfte, döner, börek çeşitleri ile sulu yemekler ve tadı damakta kalan tatlı çeşitleri olduğunu ifade etti. Özgür, “Baş tacımız Bursalı müşterilerimize hizmet etmekten her zaman gurur ve onur duyduğumuzu ifade ediyor ve bize kesinlikle uğramaları gerektiğini hatırlatıyoruz” ifadelerini kullandı.