Mine Cansu MAZI

Ata Caddesi üzerinde hizmete açılan LumiNes, modern dizaynı ile göz kamaştırdı. Kadın girişimci Neslihan Küçük, bijuteri, kadın çantası, çelik takı, aksesuar ve saat üzerine açtığı LumiNes, kısa zamanda tarzına, kaliteye ve göz zevkine önem veren 7’den 70’e herkesin uğrak yeri olacak. Aynı zamanda sosyal medya hesapları üzerinden online satış imkânı sunan LumiNes piyasada en uygun fiyata, her yaşa ve her tarza hitap eden zengin ürün yelpazesine sahip olduklarını söyleyen mağaza sahibiNeslihan Küçük,“Pandemi döneminde onlarca işletme kapanırken yıllardır hayalim olan ilk işimi kendi imkanlarımla kurduğum için çok mutluyum. Kadın girişimci olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, günün anlam ve önemine ithafen açılışımı gerçekleştirdim. Her kadının cesaretli olup kendi işinin sahibi olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Ve kadın girişimcilerin ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır. Kadının elinin değmediği ekonomi büyüyemez” dedi.

MARKALAŞMA YOLUNDA

Kendi tasarımına özgün bir konsepte sahip olan mağazada tüm ürünlerde LumiNes adıyla markalaşma yolunda ilerleyeceklerini söyleyen Neslihan Küçük, “Özellikle kadınlara özel bujiteri ve çanta ağırlıklı olarak her şey mevcut. Pandemi döneminde bu mağazayı açmadan önce biraz çekindik ama yinede girişimde bulunduk. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi olabileceğini umuyorum. Mağazaya zengin çeşit getirme imkanına sahibiz, böylecemüşteri taleplerine karşılık verebileceğiz. Kadın olarak zevk sahibi ve tarzlara çok önem veriyoruz” dedi.

BUJİTERİDE YENİ BİR ANLAYIŞ

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

Pandemi döneminde hizmete açılan sayılı işletmelerden biri olmalarının yanı sıra aynı zamanda kadın girişimci olarak bijuteri sektöründe de fark oluşturmayı amaçlayan Neslihan Küçük, “Daha şık ve göz zevkine daha çok hitap eden ürün konsepti, bijuteri sektöründe sizi bir adım öne geçirir. Biz bu anlamda klasik anlayışın dışında bir çizgi yakalamayı hedefliyoruz” diye konuştu.