Özkan YILDIRIM

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

Görüşmemizde kuruluşundan bugüne kısa bir değerlendirmede bulunan Olgun Usta şu ifadelerde  bulundu. "Çeyrek asrı  aşkındır bu sektör içerisinde çalışmalar yürütmekteyiz. Uzun yıllardır Bursalılardan çok güzel bir teveccüh  görerek gerçekten satış anlamında da güzel rakamlara ulaştık. Böylelikle de birçok kesimden kendi semtlerinde şubemizin açılması yönünde isteklerde  bulunuldu. Güzel lezzetlerimizi, böreklerimizi, unlu mamüllerimizi, tatlılarımızı severek tercih eden bütün insanlarımıza  buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Görmüş olduğunuz gibi bu manada bizde yeni şubemizi Ata Bulvarı'nın hemen girişinde açmış bulunmaktayız. Burada konsept olarak daha geniş bir yelpazede hizmet vereceğiz ,börek çeşitlerimizin yanı sıra unlu mamüller simit, açma, poğaça, tahinli pide vs gibi güzel lezzetlerimizin yanı sıra birbirinden lezzetli tatlı çeşitlerimizi de bulacaklar. Yeni şubemizin açılışı ile birlikte bizlere teveccüh gösteren Ataevler  Mahallesi'nde yaşayan, Nilüfer'de yaşayan vatandaşlarımıza da buradan ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

GÜNÜN HER SAATİ SICAK BÖREK

“Fiyatımızın uygun olması, ayrıca bunun yanında kalite, hijyen olarak da yüksek standartlarda olmuş olmamız dolayısıyla  ve elbette  günün her saati  ürünlerimizin sıcak olması, vatandaşlarımız tarafından teveccüh  görmemize sebep oluyor. Üretim ve satış aşamalarında bir birinden kıymetli ve değerli personelimizle hizmet vermeye devam etmekteyiz” dedi.

  •       İlerleyen süreçte yeni şubelerde açabilir misiniz?  şeklindeki sorumuza Olgun Usta şu şekilde cevap verdi?

Hedefimiz bu güzel lezzeti, tadı herkesle buluşturmak , bu manada tabi ki bizim ilerleyen aşamada  şube anlamında  çoğalmakla  ilgili  hedeflerimiz mevcut... Son olarak Bursa’da yaşayan bütün vatandaşlarımızı şubelerimize beklediğimizi eklemek istiyorum, buradan herkese selamlarımı gönderiyorum.

MÜDAVİMİ OLACAKSINIZ...

Gerçekleştirmiş olduğu satış miktarının yanı sıra uygun fiyatı ve kalitesiyle Bursa'da börek dendiğinde akla gelen ilk işletmelerden olan Aksu Börek’in kurucusu ve işletmecisi Sayın Olgun Aksungur'a bizlerde çalışmalarında başarılar dilediğimiz gibi, bir “Aksu Börek” müdavimi olarak bütün Bursalılara ısrarla bu güzel börek çeşitlerini önermek istiyorum. Kesinlikle memnun kalacağınızın garantisini de ayrıca vermek istiyorum, bilirsiniz her yerde garanti vermem.