Güle güle git diyemedik madem güle güle gel diyelim Timsahım. Her defasında kızdığım konu budur benim.

Koskoca bir Bursaspor ve onun kocaman camiası. Bu taraftar parmakla gösteriliyor bütün Türkiye’de. Teksas dediğin zaman ayağa kalkıyor diğer tribün çocukları.

Gidilen her şehirde yapılan her kilometrede emek var, alın teri ve sıla var. Sadece armaya sevdalı bu çocuklar bir organizasyon yapmak istedi.

Alt tarafı sevdalarını kampa güle güle göndermek istedi. Fakat neden ne için bilinmez çok gördünüz bunu da. Hoca mı istedi? Yoksa yönetim tepkilerden mi çekindi?

Bütün bunları bir kenara bırakalım takım nasıl olurda sivil bir vaziyette kampa gider. Bunlar muamma olarak bir kenarda dursun.

Hazırlık kampı Bursaspor’a iyi gelir umarım. Yorucu bir antrenman dönemi geçirdi Timsahlar. Yeni hocayla birlikte disiplin ve özgüven de geldi takıma.

Bundan sonraki dönem çok önemli Le Guen acaba bu takımı adam edebilecek mi?

Bana göre kesinlikle edecek…

Neticede takımda ki her futbolcu canla başla çalıştı. Geçen sene en çok istenmeyen adam ilan edilen Sercan Yıldırım ve Merter Yüce neredeyse takımın yıldızı oldu.

Alt yapıdan çıkarılan Yussuf ve Pascal yeni gözdeler. En çok sevindiren ise yeni transferler içinde Ozan Can Kökçü sanki 20 yıldır Bursaspor’un alt kategorilerinde oynamış gibi adapte bir görüntü vermesi.

Ben umutluyum, Bursaspor bu kamptan hazır ve nazır dönecek. Taraftara bir çağrımız var rica ediyorum işi bırakın ehline siz üzerinize düşeni yapın kombine ve formalara saldırın.