Özkan YILDIRIM

Adem Ustam, öncelikle sizi tanımak isteriz, sonrasında bugünlere geliş sürecinizi  bizlerle paylaşırsanız sevinirim?

ÇOBANLIKTAN BUGÜNLERE

Bize, öncelikle böylesine güzel bir fırsat tanıdığınız için ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum.1980 yılında  Orhangazi'ye bağlı Yeni Sölöz  kasabasında dünyaya geldim. Hayatıma nereden başlayacaksınız diye sorarsanız bizim yanımızda köyde bahçemiz vardı çobanlık yaparak başladım. Koçlarımız vardı, koyunlarımız vardı 50 tane civarındaydı. Hep onlara bakardım otlatırdım ,götürürdüm getirdim. Askere gidene kadar bu şekilde devam etti. Askerlik dönüşü Zeytincilik yapmaya başladım bir yakınımız yanında o süreçte eşimle de tanıştım sonrasında kısa bir süre sonra evlendik. İki kızımız, bir oğlumuz var. İsimleri Birsen Çağla, Yağmur Canan ve Halit Caner

SEKTÖR İÇERİSİNDE HEP YER ALDIM

Meriç Et’de 12 yıl çalıştım sonrasında Suteks çiftlikte çalışmaya başladım. Burada da 6 yıl çalıştıktan sonra 15-20 gün kadar önce burasını devraldım. Eşim de işte görmüş olduğunuz gibi burada bana yardımcı oluyor. Kendi çiftliğimizde üretmiş olduğumuz yetiştirmiş olduğumuz ,özel olarak beslediğimiz hayvanlarımızın etleri olmuş olması anlamında, temizlik anlamında ,Menü  kalitesi anlamında gerçekten güzel bir sinerji ortaya koymaktayız, bunun bizleri en memnun eden tarafı değerli Gemliklilerden, insanlarımızdan görmüş olduğumuz teveccühtür.

Peki Adem Ustam şimdide gelelim menünüze. Transit geçen ya da Gemlik'te ikamet eden insanlarımız buraya geldiklerinde neler bulabilirler?

MENÜMÜZ VE GÜZEL LEZZETLERİMİZLE İDDİALIYIZ

Izgara ürünleri.  Tabii Elbette kuzu şiş, pirzola ,külbastı, küşleme, kasap köftesi, kaşarlı köfte, sucuklarımız bütün bunları kendi yetiştirmiş olduğumuz besi hayvanlarından yaptığımızı da ayrıca eklemek isterim. Toplamda burada 7 kişi ile hizmet vermekteyiz. halkımıza vatandaşlarımıza hizmet etme çabasındayız.

Paket servisiniz var mı? Ayrıca Yemeksepeti vesaire diğer servis anlamında hizmet veren kurumsal hizmetlerle de  ortak çalışmalar yürütecek misiniz?

Paket servisimiz mevcut 0 224 512 2757 numaradan vatandaşlarımız bizlere ulaşarak siparişlerini verebilirler. Bunun yanı sıra en kısa zamanda Yemeksepeti başta olmak üzere ona benzer kurumsal hizmet veren şirketler ile de hizmet vermeye başlayacağız.

EŞİMİN HEP YANINDAYIM

Çiğdem Hanım şimdi de sizi tanımak isteriz bize kendinizden bahseder misiniz? Tabii sizin burada olmanız Çiftlik Kasap-Izgara’da eşinize destek vermiş olmanızın  farkı uzaktan bile anlaşılıyor.

Elimden geldiğince eşime burada destek vermeye çalışıyorum. Ben Çiğdem Kıyar 1980 Giresun doğumluyum. Buraya altı yedi yaşındayken gelerek Gemlik’e yerleşmişiz. Sonrasında az önce eşimde anlattı onunla  tanıştık kısa müddet sonrada  evlendik. Evlendikten sonra uzun zaman tabi çocuklarımla onların büyümesi ve eğitim süreçleri ile ilgilendim. Tabii son pandemi sürecinde çocukların büyümesi ve de pandemi dolayısıyla uzaktan eğitim almaları sebebiyle  ben de burada eşime destek vermeye çalışıyorum. Tabii günün tam zamanı değil de öğlen gibi gelip akşamüstü gibi yine evin  işleri ile ilgilenmek için çıkıyorum. Birbirinden güzel lezzetli ,tam kıvamındaki ızgara ürünlerimiz gerçekten hem Gemliklilerden hem de transit anlamda Gemlik'ten geçen müşterilerimizden güzel teveccüh görmektedir bu da elbette bizleri memnun ediyor.

Adem Ustam çiftliğiniz nerede? Bu konuyla ilgili bizlere ve okuyucularımıza  bilgi verir misiniz?

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

ETLERİMİZ ÇİFTLİĞİMİZDEN

Çiftliğimiz Adliye köyünde Gemlik’e bağlı olan dağ tarafındaki bir köy Adliye Köyü ve çiftliğimiz orada. Genelde bütün et  tedariğimizi çiftliğimizden sağlıyoruz ama ekstra bazen acil sipariş olması durumunda karkas alımlarda yapabiliyoruz. Ama dediğim gibi çok büyük oranda kendi çiftliğimizden temin ediyoruz. Beslenmesi konusunda olsun ,elbette benim de çobanlıktan gelmiş olmam onların neyi sevdiklerini iyi bilmiş olmam yemini hazırlamamız solüsyonunu, gramı gramına hazırlamamız, yeri geldiğinde  doğaya, çayırlara  salmamız konularında olsun bildiğimizden dolayı hayvanlarımızın et kalitesi de çok güzel olmuş oluyor .Bu bize  kendi üretimlerimiz olduğundan  fiyat avantajı da sağlıyor. Hem burada az önce de söylemiş olduğum gibi ızgara anlamında hizmet vermiş olduğumuz gibi pişmemiş ,çiğ  et ya da diğer işte köfte çeşitlerimizle de hizmet verebilmekteyiz. Böyle bir avantajımız da var. Fiyat olarak da gerçekten uygun bir fiyat  politikası uyguladığımızı da söylemek isterim. Izgara  çeşitlerimiz den sonra birbirinden güzel tatlılarımız da mevcut. Sütlü kadayıfımız, ekmek kadayıfımız, kaymaklı ,tahinliKemalpaşamız mevcut. Tatlılarımız da gerçekten halkımız tarafından güzel teveccüh görmektedir.

DENEMEYEN ÇOK ŞEY KAYBEDER

Gemlik'te bulunuyorsunuz hem Bursa'dan İstanbul tarafına giden ya da İstanbul tarafından Bursa tarafına İzmir'e doğru, Ege’ye  geçmek isteyenlerin de uğrak noktası Gemlik. Bu anlamda lezzet severlere neler söylemek istersiniz?

Hem menü  kalitesinde olsun, hem işyerimizin hijyen koşullarında olsun ,hem de kendi çiftliğimizden az önce de söylemiş olduğumuz gibi kendi Çiftlik besi hayvanlarımız konusunda olsun iddialıyız. Bu bağlamda lezzetin doğal güzelliğini arayan herkesi hem Gemlik'te ikamet eden lezzet sever insanlarımızı vatandaşlarımızı  hem de transit geçen herkesi Gemlik'teki işyerimize bekliyoruz. Bu bağlamda kesinlikle onların güzel hoşuna gideceği menülerle hizmet ettiğimizi  söylemek istiyorum mutlaka gelsinler tatsınlar, kesinlikle pişman olmayacaklar.

DAMAK ÇATLATAN LEZZETLER BURADA

Birbirinden güzel lezzetli ve çeşni kokulu etleriyle  gerçekten güzel yüksek kalitede bir hizmet sunan Çiftlik Kasap-Izgara’nın birbirinden güzel köftelerini, pirzolasını,bifteğini ben de hem Gemlik'te ikamet eden hem de transit anlamda bu taraftan geçen herkese özellikle önermek istiyorum. Köfte ve külbastı gerçekten  bir  numara olmanın yanı sıra kendi üretimi olduklarından fiyat olarak da gerçekten avantajlı bir sunum yapıldığını da ayrıca eklemek isterim.

 İletişim Bilgileri:

 Eşref Dinçer Mahallesi,

 Dereler Sokak    No:9/A

Sipariş Telefon: 0 224 512 27 57

 Gemlik/Bursa