Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

Ulaş Girgin

Geçtiğimiz günlerde Merinos Atatürk Kongre Merkezi Orhangazi Salonu’nda gerçekleşen 2 adaylı CHP Osmangazi İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlı için yarışan Baran Güneş ve Cengiz Çelikten’in listeleri yarışmış ve Cengiz Çelikten 197 oyla Osmangazi İlçe Başkanlığı’na seçilmişti.

WhatsApp Image 2023-08-25 at 19.04.02

"Bu gün bayrağı devrediyorum"

Bu akşam saat 18.00’de düzenlenen etkinlikte Osmangazi İlçe Başkanlığı’na seçilen Cengiz Çelikten için bir devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende İlk olarak konuşan eski İlçe Başkanı Metin Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi Benim ailem. Bu gün bayrağı devrediyorum fakat her zaman biz olacağız, birlikte olacağız. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

WhatsApp Image 2023-08-25 at 19.29.23

"Bu seçimin kazananı veya kaybedeni yok"

Metin Yılmaz’ın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Cengiz Çelikten ise, "Bu önemli görevi bana devreden değerli başkanımıza ve tüm yönetim kurulu üyelerine şimdiye kadarki çaba ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongrede bize inanan, güvenen, sandıkta oy veren ve vermeyen tüm partili arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Bu seçimin kazananı veya kaybedeni yok, hepimiz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Başkanlığım döneminde sözcü, öncü ve yol gösterici olacağım. Hiçbir eylemden kaçınmayacağız. Tüm projelere açık olacağız, herkesin fikri ve önerileri bizim için çok önemli. Projelerimizi saha çalışmalarına yansıtacağız ve mücadelemize devam edeceğiz. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-08-25 at 19.04.01

Editör: Ulas Girgin