Geçtiğimiz hafta içerisinde duymuşsunuzdur transfer tahtımızın açılması için 46 milyon TL gerektiğini. Durum o ki herhangi bir sürpriz gelişme olmazsa aynı kadro ile devam edilecek. Stoper, kanat ve orta sahaya transfer yapılamayacağından 17- 18 yaş gruplarındaki gençlerden 3-4 yeni ismin daha kadroya alınıp Antalya'ya götürülmesi çok uygun olacaktı. Mustafa Hoca böyle yapmayarak belki de yönetimin elini biraz daha hızlandırmasını sağlamaya çalıştı.

Devre arası transfer çalışmalarına baktığımızda Giresun, Samsun, Adana Demirspor ve Altay zaten tecrübeli ve yedekli kadrolarını daha da kuvvetlendirme adına girişimde bulunuyorlar.

Adanaspor, Boluspor, Menemen, Balıkesir ve Ankaraspor ise yoğun bir şekilde son üçe girmemek adına birçok yeni transfer gerçekleştirdiklerini görmekteyiz.

Görünen o ki Bursaspor, Eskişehirspor ile birlikte transfer yapamayacak 3 takımdan biri pozisyonunda. Transfer yapmak şöyle dursun, Bursaspor'un bence en büyük sıkıntılarından biri 3 transfer sezonunda da tahtasının kapalı olmasından dolayı gelebilecek olan -6 puan cezası.

Geçtiğimiz sene -3 den neler çektiğimizi herkes bilir, gelecek sene gelebilecek bir -6’lık cezanın kimse altından kalkamaz. Sayın Başkan’dan yönetimin değerli üyelerinden ricam 46 milyon borç var pek yapılacak bir şey yok transfer tahtasının açılması ile ilgili yorumlardan ziyade daha şimdiden devre arası transferlerinden bağımsız gelecek sene gelebilecek -6’dan kurtulmak için bazı komiteler oluşturarak, Bursa çapındaki 16 organize sanayi bölgesindeki bütün sanayicilerden, belediyelerden kimden ne kadar destek görürlerse görsünler bu 46 milyonu tamamlayıp cezadan kurtulmak.

Bu -6 öyle bir -6 ki, gelecek sene de gençlerle devam edilmesi durumunda ligin başında gençlerin boynunda ağır bir yük olduğu gibi, gençlerin motivasyonunu, moralini çökerterek bizleri alt liglerin derin girdaplarına çekebilecek kuvvette.