Haftaya Ay Boğa burcunda devam ediyoruz. Ayın Boğa burcunda olduğu zamanlarda ise daha sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız sabah saatlerinin ardından, Pazartesi günü öğle saatlerinde Ay burç değişiyor ve Ay İkizler burcuna geçiyor. İletişim konularının devrede olacağı iki günlük sürecin ardından, Çarşamba günü sabah saatlerinde Ay Yengeç burcuna geçiyor. Cuma günü sabah saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiyor. Cumartesi günü ise 12.00 saatlerinde yılın son Güneş Tutulması Aslan Burcunda meydana geliyor. Genelde 6 ay gibi uzun bir süreci kapsayan tutulmalar, kadersel etkilerin özellikle bu tutulmada kendimiz, çocuklar ve yapmak istediğimiz ve yapamadığımız yeni başlangıçların gündeme geleceği zorunlu bitişlerin yaşanacağı durumlara işaret ediyor. Pazar günü ise öğle saatlerinden sonra Ay Başak burcuna geçiyor. İletişim konularının ön planda olacağı süreçle birlikte bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde para ile ilgili konular gündeme gelebilirken, öğleden sonra iki günlük süreçte medya, yayıncılık, iletişim konularına yoğunlaşabilir, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri aile, ev, arsa konuları yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cumartesi günü Güneş tutulmasıyla birlikte uzun zamandır ertelediğiniz keyif alıp da yapamadığınız hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla ilgili uzun süreli yeni kararlar alınması gündeme gelebilir.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, öğleden sonra iki günlük süreçte para, kazancınız ile ön planda olacağı sürecin ardından, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri iletişim ile ilgili yeni oluşumlar gündeme gelebilir. Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte aileniz, evinizle ilgili taşınma konularında ertelediğiniz konular tekrar gündeme gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilirsiniz. Öğleden sonra iki günlük süreçte kendinize vakit ayırabilir, yeni girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri para, kazancınız ile ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte iletişim konularının aktif olabileceği medya, yakın yerlere seyahatler ertelediğiniz konulara tekrar gündeme gelebilir.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Öğleden sonra iki günlük süreçte dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte maddi konular kazancınızla ilgili yeni kazanç yolları tespit edip başlangıçlar yapabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Öğleden sonra iki günlük süreçte kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi yeni sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilir, Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte Uzun zamandır ihmal ettiğiniz kendinize vakit ayırabilir, yeni girişimlerde bulunabilir, yeni sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra iki günlük süreçte iş ve kariyer alanında hareketlenmeler olabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilir yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte Perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, uzun zamandır ertelediğiniz sakinliğinizi içe çekilerek huzuru yakalayabilir, bilinçaltı çalışmalara yönelebilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra iki günlük süreçte eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konularla meşgul olabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri iş ve kariyer alanında yeni girişimler, hareketlenme gündeme gelebilir. Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi yeni sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz çevrenizi geliştirip genişleyeceğiniz sürece doğru adımlar atabilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra iki günlük süreçte borç, alacak verecek miras konuları ile meşgul olabilirsiniz Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konularda yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte iş ve kariyer alanında yeni planlamalar, gelişmeler yakalayabilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde çalıştığınız yerde astlarınız, çalışma ortamınız ve sağlığınız ilgili konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra iki günlük süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda yeni oluşumlar gündeminizi meşgul edebilir. Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konularda yenilikler gündeminize gelebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde hareketli başlarken. Öğleden sonra iki günlük süreçte çalıştığınız yer, astlarınız varsa evcil hayvanlarınız ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilir yeni adımlar atabilirsiniz. Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda yeni oluşumlar gündeme gelebilir.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Öğleden sonra iki günlük süreçte hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında uzun vadeye yayılabilecek yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günü sabah saatlerinde yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konuları ön plana alabilir, öğleden sonra iki günlük süreçte aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilir, çocuklarınızla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Cumartesi günü Güneş tutulması ile birlikte çalıştığınız yerde astlarınız, sağlığınız varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular uzunca süre gündeminizi meşgul edebilir.