Pazartesi günü Ay Terazi Burcunda hareketine devam ediyor olacak. İkili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, zihnimizi meşgul edeceğe benziyor. Pazartesi günü öğle saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiyor ve Perşembe gününe kadar ay Akrep burcunda hareket ediyor olacak.Ayın Akrep burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir.Perşembe ve Cuma günleriAy YayBurcunda olacak.Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise Ay Oğlak burcunda olacak. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımızbu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar:Pazartesi günüikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.Hafta sonu iseiş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Salı ve Çarşamba günleriikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Hafta sonu iseeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar:Pazartesi günü hobilerinize vakit ayırabilir,varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleri sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleriikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Hafta sonu iseborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesi günü aile, ev, arsa konularıyeni oluşumlara girebilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlerihobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri sağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Hafta sonu iseikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi günü iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.Salı ve Çarşamba günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Hafta sonu isesağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesi günü para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.Salı ve Çarşamba günleri iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.Perşembe ve Cuma günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.Hafta sonu isehobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesi günükendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleripara, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleriiletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.Hafta sonu iseaile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesi günü içe çekilip izole olmak isteyebilirsiniz meditasyon yapabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri para, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.Hafta sonu iseiletişimkonularında aktivasyon yaşanabilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleri içe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Hafta sonu isepara, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar:Pazartesi günü iş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleriKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri içe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.Hafta sonu isekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.Salı ve Çarşamba günleriiş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Hafta sonu iseiçe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Salı ve Çarşamba günlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.Perşembe ve Cuma günleriiş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.Hafta sonu iseKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.