Haftanın ilk gününde Ay Ay Yengeç burcuna geçecek. Salı günü öğle saatlerine kadar Ay Yengeç burcunda olacak. İki günlük süreçte özellikle aile temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Salı günü öğleden sonra ay burç değiştiriyor Aslan Burcuna geçiyor ve Perşembe günü öğle saatlerine kadar Ay Aslan Burcunda olacak. Ay Aslan Burcunda olduğu zamanlar Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir. Ay Perşembe günü öğle saatlerinden sonra Başak burcuna geçecek. Daha analitik düşüneceğiniz,  iletişim konularının ön planda olabileceğini göstermekte. Ay Cumartesi günü öğle saatlerinde burç değiştirecek ve Terazi Burcuna geçecek ve saat 21.27 de Terazi Burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniay zamanları yeni oluşumlara başlamak için uygun zamanlardır. Yeniaydan bir gün sonrası eylemleri başlatmak daha uygun görülmüştür. İkili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, zihnimizin meşgul olacağı hafta sonu bizi bekliyor. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
 
Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. 
 
Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. 
 
İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. 
 
Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. 
 
Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. 
 
Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. 
 
Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. 
 
Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. 
 
Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. 
 
Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. 
 
Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.
 
Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günü hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.