Haftanın ilk gününde ay Yengeç burcundaki hareketine devam edecek. Bu süreçte özellikle aile temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Salı ve Çarşamba günleriay Aslan Burcunda olacak.ayAslan burcunda olduğu zamanlar, yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri öğle ay,Başak burcunda hareket ediyor olacak.Daha analitik düşüneceğiniz,  iletişim konularının ön planda olabileceğini göstermekte.Hafta sonu ay Terazi burcunda hareket ediyor olacak ve özellikle ikili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, zihnimizin meşgul olacağı hafta sonu bizi bekliyor. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
 
Koç ve yükseleni Koç olanlar:Pazartesi günüev, aile konularıyla haşırneşir olabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlerihobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleriastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.Hafta sonuiseikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
 
Boğa ve yükseleni Boğa olanlar:Pazartesi günü iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.Salı ve Çarşamba günleriev, aile konularıyla haşırneşir olabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günlerihobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.Hafta sonuiseastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.
 
İkizler ve yükseleni İkizler olanlar:Pazartesi günü para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor.Salı ve Çarşamba günleriiletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleriev, aile konularıyla haşırneşir olabilirsiniz.Hafta sonuisehobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.
 
Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar:Pazartesigünükendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleripara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Perşembe ve CumagünleriMedya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.Hafta sonuiseev, aile konularıyla haşırneşir olabilirsiniz.
 
Aslan ve yükseleni Aslan olanlar:Pazartesi günüdedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleripara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.Hafta sonuiseMedya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.
 
Başak ve yükseleni Başak olanlar:Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleridedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.Hafta Sonuisepara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.
 
Terazi ve yükseleni Terazi olanlar:Pazartesi günü daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlerikulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleridedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Hafta sonuisekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz
 
Akrep ve yükseleni Akrep olanlar:Pazartesi günüeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Salı ve Çarşamba günleridaha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günlerikulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Hafta sonuisededikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.
 
Yay ve yükseleni Yay olanlar:Pazartesi günüborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Salı ve Çarşamba günlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.Hafta sonuisekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.
 
Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar: Pazartesi günüikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Perşembe ve Cuma günlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Hafta sonuisedaha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.
 
Kova ve yükseleni Kova olanlar:Pazartesi günüastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.Salı ve Çarşamba günleriikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Hafta sonuiseeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.
 
Balık ve yükseleni Balık olanlar:Pazartesi günühobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleriastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonuise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.