Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz ve sabah saat 11.30 daDolunay meydana geliyor.Dolunay zamanları genelde olayların nihayete erdiği zamanları gösterir. Ay Yay burcunda Güneş ikizler burcunda hareket ediyor olacak.Ay yay burcunda olduğu zamanlarda heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelse de bu dolunayda biraz temkinli olmakta fayda var. Salı günü Ay Oğlak burcuna geçecek ve Perşembe günüsabah saatlerine kadar Ay Oğlak Burcunda olacak.Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımızbirkaç günlük sürecin ardından, Perşembe günü sabah saatlerinden sonra Ay Kova burcunda geçecek ve Pazar gününe kadar Ay kova Burcunda ki seyrine devam ediyor olacak. Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız birkaç günün ardından, Haftanın son günü sabah saatlerinde Ay Balık burcuna geçecek.Duygusal hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız günün ardından, bu hafta nasıl geçecek ve burçlarnasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim
Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartes igünü eğitim, yüksek eğitim, yurtdışı temalı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerikariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.Cuma ve Cumartesi günlerikulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.Haftanın son günü iseperde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.
Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar:Pazartesi günü borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleriyüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.Cuma ve Cumartesi günleri Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.Haftanın son günü isekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.
İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar:Pazartesi günü ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleriborç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleri yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.Haftanın son günü isekariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.
Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesi günü sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.Haftanın son günü iseyüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.
Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi günühobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günlerisağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Haftanın son günü iseborç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesi günüaileniz, aile büyükleriniz ile birlikte vakit geçirebilir, hane ile ilgili istişarelerde bulunabilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günlerihobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleri çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Haftanın son günü iseikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesi günüyakın yerlere seyahatler, iletişim,medya konuları gündeme gelebilir.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleriaile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günlerihobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.Haftanın son günü iseçalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.
Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesi günüpara haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleriyakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.Cuma ve Cumartesi günleri aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.Haftanın son günü isehobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.
Yay ve Yükseleni Yay Olanlar:Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.Cuma ve Cumartesi günleriyakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.Haftanın son günü iseaile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.
Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar:Pazartesi günüperde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleripara haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.Haftanın son günü iseyakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.
Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.Salı,Çarşamba ve Perşembe günleriperde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Haftanın son günü isepara haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.
Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesi günü iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir.Salı,Çarşamba ve Perşembe günlerikulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyalalanlarda bulunabilirsiniz.Cuma ve Cumartesi günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Haftanın son günü isekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.
14.06.2019
Fatma DOĞAN
Uzman Astrolog