Haftanın ilk gününe Ay Koç burcunda seyrine devam ediyor. Girişken, gözüpek ve enerjik olacağımız iki günlük süreçten sonra, Salı günü öğlen saatlerinde Ay burç değiştirip Boğa burcuna geçiyor. Cuma gününe kadar Ay Boğa burcunda hareket edecek. Hafta sonuna kadar Ay İkizler burcundaki hareketine devam ediyor olacak. İletişim konularının devrede olacağı iki günlük sürecin ardından Pazar günü Ay Yengeç burcuna geçiyor, aile temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Güneş Oğlak burcunda Dolunay meydana geliyor. Dolunayda daha önce yaptığınız girişimlerin sonucunu alacağınız, olayların gün yüzüne çıktığı, ikili ilişkilerde temkinli olunması gereken zamanlardır. Haftayı Ay Yengeç burcunda tamamlıyor olacağız. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Harcamalara dikkat. Cuma ve Cumartesi günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularıyla meşgul olabilirsiniz. Pazar günü ise ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.             

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktivitelerde bulunabilirsiniz. Kazalara karşı önlem almakta fayda var. Cuma ve Cumartesi günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Pazar günü ise iletişim, medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Söylenenlere kulak asmayın. Cuma ve Cumartesi günleri kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Pazar günü ise para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Yanlış anlaşılma ihtimaline karşı temkinli olmakta fayda var. Cuma ve Cumartesi günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Pazar günü ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Anlaşmaları imzalarken tekrar gözden geçirmekte fayda var. Cuma ve Cumartesi günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Pazar günü ise dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Yola çıkmadan kontrollerinizi tekrar yapmakta fayda var. Cuma ve Cumartesi günleri iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Pazar günü ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ödeme gecikmeleri ile ilgili tedbirleri almakta fayda var. Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Pazar günü ise daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Tartışmadan kaçınmakta fayda var. Cuma ve Cumartesi günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Pazar günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığa dikkat. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Pazar günü ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konuları gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Aile içi iletişime dikkat. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Pazar günü ise astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konuları gündeminize gelebilir, temkinli olmakta fayda var. Cuma ve Cumartesi günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Pazar günü ise hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.