Pazartesi günü Ay Başak burcunda hareket ediyor ve Salı gününe kadar Başak Burcunda olacak. Daha analitik düşüneceğiniz,  iletişim konularının ön planda olabileceğini göstermekte Salı gününden Perşembe gününe kadar Ay Terazi Burcunda olacak. İkili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, zihnimizi meşgul edeceğe benziyor. Cumartesi günün ilk saatlerine kadar ay Akrep burcunda hareket ediyor olacak.Ayın Akrep burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir.Hafta sonu ise Ay YayBurcunda tamamlıyor olacağız.Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.


Koç ve Yükseleni Koç olanlar:Pazartesigünüçalıştığınız yerde astlarınız, sağlığınız varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Haftasonu iseeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günühobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlerisağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleriikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Hafta sonu iseborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar:Pazartesi günüailenizle birlikte vakit geçirebilir, hanenizde değişimler planlayabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlerihobilerinize vakit ayırabilir,varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günlerisağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Hafta sonu iseikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesi günüİletişim konularının aktif olabileceği hafta sonuna hazır olun.Salı ve Çarşamba günleriaile, ev, arsa konularıyeni oluşumlara girebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günlerihobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Hafta sonu isesağlık, çalışanlar ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi günümaddi konuları irdeleyebilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleriiletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.Perşembe ve Cuma günleriaile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.Hafta sonu isehobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. 

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günükendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleripara, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri iletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.Hafta sonu iseaile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günüPerde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleripara, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.Hafta sonu iseiletişim konularında aktivasyon yaşanabilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günüKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleriiçe çekilip izole olmak isteyebilirsiniz meditasyon yapabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Hafta sonu isepara, kazancınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günüiş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleriKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleriiçe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.Hafta sonu isekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günüeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.Salı ve Çarşamba günleriiş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleriKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Hafta sonu iseiçe çekilip izole olmak isteyebilir, meditasyon yapabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günüborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Salı ve Çarşamba günlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.Perşembe ve Cuma günleriiş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.Hafta sonu iseKulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günüikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konularda gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gündeminize gelebilir.Hafta sonu iseiş ve kariyer alanında planlama yapabilirsiniz.