Haftanın ilk gününde Ay, Boğa burcunda hareket ediyor olacak. Salı günü sabahın erken saatlerinde Ay, İkizler burcuna geçecek ve Perşembe gününe kadar İkizler burcundaki hareketine devam ediyor olacak. İletişim konularının devrede olacağı iki günlük sürecin ardından, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü Ay, Yengeç burcuna geçiyor aile temalarının ön planda olabileceği durumlara işaret ediyor. Haftanın son günü ise Ay, Aslan burcunda hareket ediyor olacak. Ay, Aslan burcunda olduğu zamanlar yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü daha çok para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularıyla meşgul olabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Haftanın son günü ise hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.          

Boğa ve yükseleni Boğa olanlar: Pazartesi günü daha çok kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktivitelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise, ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.

İkizler ve yükseleni İkizler olanlar: Pazartesi günü daha çok perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor. Haftanın son günü ise iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.

Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar: Pazartesi günü daha çok kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.

Aslan ve yükselen Aslan olanlar: Pazartesi günü daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Haftanın son günü ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.

Başak ve yükseleni Başak olanlar: Pazartesi günü daha çok eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Terazi ve yükseleni Terazi olanlar: Pazartesi günü daha çok borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Haftanın son günü ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

Akrep ve yükseleni Akrep olanlar: Pazartesi günü daha çok ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Haftanın son günü ise daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Yay ve yükseleni Yay olanlar: Pazartesi günü daha çok çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın son günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar: Pazartesi günü daha çok hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Kova ve yükseleni Kova olanlar: Pazartesi günü daha çok aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Balık ve yükseleni Balık olanlar: Pazartesi günü daha çok yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konuları gündeminize gelebilir, Salı ve Çarşamba günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Haftanın son günü ise astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.