Haftaya Ay Terazi burcunda başlıyoruz. Salı günü de Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. İkili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, paylaşımlarda bulunacağımız ve daha temkinli olmamız gereken günün ardından, Salı günü öğleden sonra Ay burç değiştiriyor ve Akrep burcuna geçiyor. Çarşamba ve Perşembe Ayın Akrep burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir. Ayrıca Çarşamba günü Akrep burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniay zamanları yeni oluşumlara başlamak için uygun zamanlardır. Yeniaydan bir gün sonrası eylemleri başlatmak daha uygun görülmüştür. Cuma günü ve hafta sonu ise Ay Yay burcunda hareket edecek. Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Bu hafta nasıl geçecek burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. İletişimde temkinli olmakta fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonu ise eğitim, yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.   

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri çalışma hayatınız, sağlığınız gündeme gelebilir. Yoğun, verimli ve çözüm odaklı çalışabilir, çalışmalarınızın sonucunu görebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Cuma günü ve hafta sonu ise borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri çocuklarınıza, hobilerinize, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri çalışma hayatınız, sağlığınız gündeme gelebilir. Cuma günü ve hafta sonu ise ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri çocuklarınıza, hobilerinize, eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonu ise sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim yeni organizasyonlara katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonu ise hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri parasal alanınız etkileniyor, nakit girdi sağlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın yerlere seyahatler, medya yayıncılık, iletişim yeni organizasyonlara katılabilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonu ise aileniz, aile büyükleriniz ile birlikte vakit geçirebilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri parasal alanınız etkileniyor, nakit girdi sağlayabilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonu ise yakın yerlere seyahatler, iletişim,medya konuları gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonu ise para haneniz etkileniyor.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Gerilimden uzak durmakta fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonu ise perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Cuma günü ve hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konularda haberler alabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonu ise iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir.