Lakabı 'Yaşayan Nostradamus' olan Brezilyalı kahin Athos Salome, finalde karşılaşacak olan takımlarla ilgili bir kehanette bulunmuştu. Turnuvanın başında bu kehaneti duyuran Salome, Brezilya'nın galip geldiği maçın ardından açıklama yaparak Brezilya'nın turnuvadan eleneceğini ifade etmişti. Bu sözleri dalga konusu olan Salome'nin iddiası 2 hafta sonra gerçek oldu ve Brezilya turnuvadan sürpriz bir şekilde elendi.

DAHA ÖNCEKİ KEHANETLERİ

DAHA ÖNCEKİ KEHANETLERİ

Prof Dr. Ayhan Kızıl senfonik konserle anılacak Prof Dr. Ayhan Kızıl senfonik konserle anılacak

Daha önce İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümünün, koronavirüs pandemisinin ve Rusya - Ukrayna savaşının yaşanacağını bildiğini dile getirwen Salome, 18 Aralık'ta oynanacak olan final için açıklama yapmıştı.

"BREZİLYA FİNALDE OLMAYACAK"

"BREZİLYA FİNALDE OLMAYACAK"

''Umalım ve dua edelim ki Dünya Kupası oynanırken, büyük kazalar yaşanmasın. Gökten düşen uçaklar olmasın" diyen Brezilyalı kahin, favori olarak gösterilen ülkesinin finalde yer alamayacağını söylemişti.

ARJANTİN - FRANSA FİNALİ

ARJANTİN - FRANSA FİNALİ

Arjantin ile Fransa'nın finalde karşılaşacaklarını öne süren Salome, şampiyon olacak takımla ilgili ise herhangi bir yorumda bulunmadı. Yarı finalde Hırvatistan ile eşleşen Arjantin, final için favori konumda bulunuyor. Fransa ise yarı finalde Fas ile eşleşti. Bu karşılaşmanın favorisi ise de Fransa gözüküyor. Otoritelere göre Dünya Kupası finali Arjantin ile Fransa arasında oynanacak. Bu olay da 'Yaşayan Nostradamus' olan Brezilyalı kahin Athos Salome'nin iddiasını doğrulayacak.

Editör: Gökçe Çalışcı