İzzet GÜNAY
Osmangazi İlçesi Yenibağlar Mahallesi Muhtarı Adil Gökçe gazetemize yaptığı açıklamayla kendisini ve mahallesi için söz verdiği projeleri anlattı. ‘’25.000 civarı nüfusa sahibiz. Bir çok İlçeden büyük bir mahalleyiz. Genelde Balkan Göçmeni vatandaşlarımızın yoğun yaşadığı ve hala sürekli göç alan bir mahalleyiz. Bu sebeple eksiğimiz,  sorunumuz çok. Hala 7-8 sokağımızda doğalgaz ve alt yapı sorunumuz var.

İMAR SORUMUZ İÇİN ÖNERİM VAR
4. Çardak Sk, 1. Gülcan Sk, No:66 nın üst bölgesi, Hüsnü Güzel Cd. 75-81 numaralar aralığı, 5. Özen Sk, 2. Göçmen Sk, 3. Gündüz Sk, Fethiye Sk, 5. Aslı Sk, Orak Sk, 1. Ünlü Sk, 3. Ender Sk, Ayva Sk, 1. Diken Sk, Kuş Sk, Esma Sk, Engin Sk v.b sokaklarımızda bu çağda doğalgaz yok ve kaçıncı müracaatımız olduğu halde prosedürler gereği bağlanamıyor. En büyük sorunlarımızın başında gelen imar işlerimizdeki sorunlarımız devletimizin İmar Barışı Yasası ile mahallemizde de uygulanıyor. Bu konuda benim ayrıca önerimdir.  İmar Barışı Yasası’nın maliyet gerektiren prosedürü yerine Belediyelerimizin mevcut durumlara istinaden imarla yapılması, yani Belediye Meclis Üyelerimizin oylaması ve Başkanlarımızın oluruyla yerinde yapılan incelemeler sonucu müteahhide verilmek suretiyle mevcut konuma göre verilen bir imar halk olarak bizleri çok daha memnun eder.

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

ULAŞIM ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜRLER
Ayrıca Otobüslerimiz seferlerinin müracaatlarımızla Korupak'a kadar inmesi ve Şehir Hastanesi seferleri halkımızı ayrıca memnun etmiştir. Duyarlılıkları sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, Burulaş Müdürümüz Mehmet Kürşat Çapan Burulaş ve Belediye Birim Amirleri  ve çalışanlarına, mahallemize emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Gerçekten ne zaman müracaat etsek bizleri kırmıyorlar. İmkanlar ölçüsünde mahallemizin tüm sorunları aciliyet sırasına göre çözümlenecek’’ dedi. Muhtara sorunu için gelen emekli memur Ali Hadi Bey söz isteyerek; Sadettin Türe Türkay İ.Ö. Okulumuz duvarında bütün Bankaların ATM leri mevcut. Fakat mahallemizde çok yoğun Ziraat Bankası ndan maaş alan olduğu halde buradan sökülen ATM yerine konulmuyor. Okula bu ATM lere ait bankalar kira ödüyorlardı ve bir anlaşmazlık oldu. Bu konuda okulumuza da bankaya da gerekli müracatlar yapıldığı halde sorun uzun süredir çözülemiyor. Bu konuda da yetkililerimizden çözüm talep ediyoruz dedi