KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kişiliğinizin hangi yönüyle karşı karşıya olduğunuzu çözemeyebilirsiniz. Ruh haliniz dengesiz olmaktan çok belirsiz olabilir. Yaşamdan beklentileri sizden farklı olan arkadaşlarınız tarafından anlaşılamayabilirsiniz. Bugün sadece siyah ya da beyaz olmak yerine grinin tonları olmaya daha yatkınsınız. Oldukça sağlam iç görülerle ödüllendirilmişsiniz ve bunu gerek kendi gerek sevdiklerinizin iyiliği için kullanmayı başarıyorsunuz.

 

 

 

 

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sıkışmış veya kafanız karışmış hissettiğinizde, iç sesinize güvenin. Bugün kariyer alanınızdaki girişimlerinizden yeteri kadar sonuç alamadığınızı düşünseniz de meslektaşlarından veya üstlerinden takdir göreceksiniz. İş arayan insanlar bugün arzu ettikleri şirkette iş bulma şansına sahipler. Aşk cephesi bugün pekiyi değil. İlişkiyi de bitirme potansiyeline sahip bir tartışmaya dâhil olabilirsiniz.

 

 

 

 

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aileniz ve arkadaşlarınızla bazı iyi haberleri paylaşmak için iyi bir gün. Yakınlarınızla bir parti planlamak eğlenceli vakit geçirmenize ve rahatlamanıza sebep olabilir. Bugün duygusal tartışmalar konu olduğunda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz fakat fazla tepki vermemekte fayda var. Eski hataları tekrar etmek her zamankinden yıpratıcı olabilir, bugün yeni bir şeye başlamak için güzel bir gün.

 

 

 

 

 

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün planlanmış büyük bir masraf olabileceğinden para biriktirmekte zorlanabilirsiniz. Şişirilmiş bir fiyata bir şey satın almamak için para harcamadan önce piyasayı kontrol etmeye çalışın. İşyerini değiştirmeyi veya yerini değiştirmeyi planlayanlar için bugün iyi bir gün değil. İş hayatınızla ilgili karar almayı ertelemeye çalışın. Kurduğunuz sağlam ilişkiler sizi içinde bulunduğunuz durumdan çıkarmak için yeterlidir.​​​​​​

 

 

 

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başarı sizi bulacak olsa da bunu kendi yolundan yapacak, başkasının verdiği tavsiyelerle değil. İster uzun bir yapılacaklar listesini bitirmiş olun, ister ana planınız hakkında daha net bir fikir edinmiş olun, bugün güçlü yönlerinizi kutlamak için bir nedeniniz olabilir. Hala düzensiz bir insan olduğunuza dair yanlış bir düşüncedeyseniz, çevrenizdekilerin tepkileri ve takdiri bundan sıyrılmanıza yardımcı olabilir.

 

 

 

 

 

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün eğlenme isteğiniz çok yoğun olsa bile, muhtemelen sorumluluklarınızın hala var olduğunun farkındasınızdır. Bazı görevlerinizi devretmek size rahatlamak için daha fazla alan sağlayabilir, ancak bir başkasına güvenmek konusunda zorlanabilirsiniz. Kontrolü kaybetmekten özellikle korktuğunuz şeyi belirlemek, nasıl ilerleyeceğinize karar vermenize yardımcı olabilir. Başka birine güvenebilirseniz, bu kişisel iyileşme ve büyüme için bir fırsat olabilir.

 

 

 

 

 

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yakın bir ilişki şu anda zorlu bir süreçten geçiyor olabilir, ancak kendinizi güvende hissettiğiniz bir yerde kendi başınıza zaman geçirmek, nasıl tepki vereceğinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Nerede durduğunuzu bilerek geldiğiniz sürece, karşınızdaki kişiyle verimli bir konuşma yapabilirsiniz. Aşırıya kaçmadan duygularınızı ifade edebilirseniz bu fırtınalı süreci dindiren kişi olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Evdeki sorumluluklar şu anda sizin için bunaltıcı görünebilir, ancak nasıl hissettiğinizi onlara bildirirseniz, başkaları gerçekten yardımcı olmaya istekli olabilir. Kurduğunuz iletişimlerde duyulmayacağınız korkusuyla agresif bir yaklaşım benimsemek yerine, istediğiniz sonuçları alacağınızdan emin olarak konuşmaya başlayabilirsiniz. Bugün mesajlarınızı iletmek her zamankinden daha kolay.

 

 

 

 

 

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabahları kendinizi pek samimi hissetmeseniz bile, etrafınızdaki insanlar bugün iyi vakit geçirmeniz için sizinle birlikte olmak isteyebilirler. Riskli görünen hiçbir şeye hazır olmasanız da, mali durumunuza yeterince güvenebilirseniz bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Gün sonunda ne yaşadığınızdan bağımsız olarak en büyük sevinç muhtemelen arkadaşlarınız tarafından anlaşılmaktan gelecektir.

  •  

     

 

 

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kişisel zevklerinize dair fırsatlar karşınıza çıktığında, geri durmaya meyilli olmayabilirsiniz. Bunun sebebi özgüvensizlik veyahut hayatınızdaki bir otorite figüründen çekinmeniz olabilir. Bununla birlikte, geçmişten çıkardığınız bazı dersler ne olursa olsun maddi olarak tasarruf etmeniz gerektiğini söyleyerek eğlencenizi azaltabilir. Geçmişinizden ziyade mevcut finansal resminize bakmak, sorumluluk ve rahatlama arasında sağlıklı bir denge bulmanıza yardımcı olabilir.

 

 

 

Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi

 

 

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir arkadaşınıza veya sevdiğiniz birine karşı olumlu duygularınızın yoğunluğu sizi biraz gergin bir ruh haline sokabilir. Özellikle, karşınızdaki kişinin onu ne kadar umursadığınızı bilmesini sağlayacak kadar savunmasız olma fikri, korkutucu olabilir fakat duygularınızı ne kadar bastırırsanız o kadar kontrolsüzce dışa vurulabilirler. Onlara açılmak için elinizden gelenin en iyisini yapın bu durum muhtemelen beklediğinizden daha iyi gidecek!

 

 

 

 

 

BALIK BURÇ YORUMU

Mali durumunuz şu anda olmasını istediğiniz gibi olmayabilir, özellikle de çevrenizdekilerin alım gücüyle yarışamıyorsanız kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Elbette, muhtemelen kendi durumunuz hakkında onlarınkinden daha ayrıntılı bilgiye sahipsiniz. Sizi hedeflerinizden alıkoyabilecek bilinçsiz tutum ve alışkanlıklara bakarak odağınızı içe ve daha sağlıklı bir yöne çevirmeye çalışın. Başkalarının ne yaptığına bakmazsanız kendinize daha iyi bir hayat kurabilirsiniz.

(HT.HAYAT.COM)