1800 yıllık İznik Roma Tiyatrosu turizme kazandırıldı 1800 yıllık İznik Roma Tiyatrosu turizme kazandırıldı

ASLI YEŞİLYURT

Sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 8 yeni yapım, film tutkunlarını bekliyor. İşte o filmler…

KAR VE AYI

karveayı-1

Dram türünde vizyona giren film, genç bir hemşirenin kış soğuğunda uzak bir köyde yeni göreve başlamasını ve zorlaşan hayat şartlarında ayakta durmaya çalışmasını konu alıyor.

ŞEYTANA SEMPATİ

şeytanasempati

Gerilim türündeki film, gizemli bir yolcunun bir şoförü silah zoruyla istediği yere gitmeye ikna etmesini ve şoförün kendisini bir oyunun içerisinde bulmasını konu alıyor.

BULUTLARIN ÜSTÜNDE

bulutların

Dram, komedi türündeki film, bir gazeteci olan Gökhan’ın haber yapmak için yola çıktığı sırada ıssız bir arazide aracının bozulmasını ve gizemli birisinin peşine takılmak zorunda olmasını konu alıyor. Bu beraberlik komik ve garip anlara sahne olacaktır.

KAÇAKÇILAR

kaçakçılar

Aksiyon türündeki film, geçimlerini deniz mahsulleri toplayarak sağlayan 4 kişinin, sahillerinin yakınına birkaç fabrika inşa edilmesiyle geçim sıkıntısı yaşamalarını ve bu nedenle deniz kaçakçılığına başlamalarını konu alıyor.

SONSUZ SIR

sonsuzsır

Dram, gerilim türündeki film, gizemli geçmişi ile lanetlenmiş bir otele geri dönen bir sanatçı ve yaşlı annesinin, eski aile evlerindeki yıllardır saklanan sırlarla yüzleşmesini konu alıyor.

ŞEYTANIN ELÇİLERİ

şeytanınelçileri

Korku türündeki film, ayinler yapan Aslı, Berk ve Tuna isimli üç satanistin bin yılda bir denk gelen kutsal ayın 13’ü nedeniyle bir ayin planlamalarını konu alıyor. Pentagramın beş köşesine de 1 kişi bulundurmak için 2 kişi arayışına girerler ve bu kişilerden biri kurban olmak zorundadır.

KÜÇÜK ALLEN VE GALAKSİ YOLCUSU

allen

Animasyon türündeki film, babası ile yeni kasabaya taşınan Küçük Allen’ın yeni arkadaş arayışı sırasında tanımlanamayan bir cisimden gelen Britney ile tanışmasını konu alıyor. Allen, Britney’i huysuz komşularından saklayarak, uzay gemisini tamir etmeye ve onu ait olduğu yere geri göndermeye çalışır.

DEHŞETİN YÜZÜ 2

dehşetinyüzü

Gerilim, korku türündeki film, serinin ilk filminde yaşanan olayların üzerinden dört yıl geçmesiyle travmayı atlatmaya çalışan Rahibe Irene’i ve onun iblisle ilk karşılaştığı manastıra geri çağırılmasını konu alıyor. Yaşadığı olayları araştıran Rahibe, manastıra geri döndüğünde her zamankinden daha güçlü hale gelmiştir.

Editör: Aslı Yeşilyurt