ASLI YEŞİLYURT

Sinema salonlarında bu hafta 5’i yerli 10 yeni yapım, film tutkunlarını bekliyor. İşte o filmler…

HUZURUM KALMADI

huzurum

Komedi türünde vizyona giren film, iş insanı gibi görünüp silah kaçakçılığı yapan Necdet ve Ziya’nın ceza olarak huzurevinde çalışmalarını konu alıyor.

DÜET

düet

Belgesel türündeki film, senkronize yüzme sporu sayesinden yakın dost ve düet partneri olan Mısra ve Defne’nin olimpiyatlar için çalışırken karşılaştıkları yetersiz koşullarla karşı karşıya gelmelerini konu alıyor.

1976

1976

Dram türünde vizyona giren film, 1976 yılında geçer. Yazlık evine giderken aile rahiplerinin kalacak yer verdiği adam ile ilgilenmesini Carmen isimli karakterden rica etmesini ve Carmen’in bu yolda karşılaştığı zorlukları konu alıyor.

KOCAMI KİM ÖLDÜRÜR

komacıkimöldürür

Komedi türündeki film, aşk ve para konusunda tercih yapmak istemeyen Merve’nin servet evliliği yaptığı kocasından kurtulmanın yolunu aramasını konu alıyor.

Bursa’da fetih şöleni Bursa’da fetih şöleni

YILDIZ TOZU

yıldız

Dram türündeki film, küçük bir kasabada yaşayan Mustafa ve Kenan isimli kardeşleri ve kardeşini kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalan bir çocuğu konu alarak ailenin ve kardeşliğin önemini konu alıyor.

AMMAR 4

ammar4

Korku türünde vizyona giren film, komşusu Ömer’in evliliğini bitirmek için Ömer’in annesiyle birlikte büyü yapan Gülnaz’ı ve büyünün ters tepmesiyle karşı karşıya kaldığı olayları konu alıyor.

BÜYÜK FELAKET: ASİT YAĞMURU

asit

Fantastik türündeki film, dünya genelinde yaşanan yüksek sıcaklığın asit yağmurlarına neden olmasını, bu yağmurların kaos yaratmasıyla felaketin ortasında kalan bir ailenin hayatta kalmak için güvenli bir yer aramasını konu alıyor.

YASA DIŞI

yasadışı

Gerilim türündeki film, gözden düşmüş bir polis dedektifinin vahşi bir suç örgütünü ifşa etmek için gizli göreve gitmesini, bu görev kapsamında mafya ile samimi olmasını konu alıyor. Ancak mafya ile içli dışlı olan polis memuru, kefaret için çıktığı bu yolculuğun bedelinin büyük olabileceğini fark edecektir.

ÖLÜMCÜL DALIŞ

ölümcül  dalış

Gerilim türündeki film, uzak ve güzel bir yerde dalışa gitmeye karar veren iki kız kardeşten birine bir kaya çarpmasıyla 28 metre derinlikte düşük oksijen ve soğuk hava şartlarında mahsur kalmasını, bunun üzerine kardeşini mahsur kaldığı yerden kurtarmak için savaşan diğer kız kardeşi konu alıyor.

CEHENNEM MELEKLERİ 4

cehennemmelekleri

Aksiyon türünde vizyona giren Cehennem Melekleri serisinin 4. filminde özel bir orduyu komuta eden bir silah tüccarı ile karşı karşıya gelen karakterleri konu alıyor.

Editör: Aslı Yeşilyurt