Bazı maçlar vardır ki ligin lideriyle oynamaktan daha zor ve tehlikelidir…

O da can derdinde olan takımlardır…

Karabük de Gençlerbirliği ile birlikte bu can derdini yakından hisseden iki takımdan biri…

Biz de dün anons başlığımızda ‘aman dikkat’ demiştik…

Şakaya gelmez diye de eklemiştik…

Le Guen de bizim gibi düşünmüş olmalı ki… Timsahlar maçı ciddiye aldı…

Defans güvenliğini elden bırakmadı, akıllı hücumlarla da puan getirecek golleri rahatlıkla buldu.

Dünkü maçta Harun gibi değerin ardından Muhammed gibi genç ve sağlam bir eldivenin geldiğini görmek sevindirici oldu. Son saniyelerdeki kurtarışı ile 3 puanın gelmesinde büyük rol oynadı.

Onca yabancı içinde en azından kalemizin yerli ellerde olması ayrı bir mutluluk…

İnşallah bizim gençlerimiz biraz daha kendilerine verilen şansı iyi değerlendirip Federasyon’un kontenjan kotasını düşürmesini beklemeden formayı kaparlar… En büyük temennimiz budur…

Maçın 25. dakikasında ve 75. dakikasında topla oynama oranlarının hala yüzde 50 yüzde 50 olması maçın o kadar kolay geçmediğinin bir başka istatistiki yönüydü.

Bir parantez daha açmam gerekirse Jorquera ve Batalla tarzı futbolcuların ‘aynı 11’de pek oynayamaz’ efsanesinin yanlış olduğunu görmek de güzel oldu.

İki futbolcumuz da akıl ve tekniğini birleştirerek olması gereken oyunun örneğini birlikte verdiler… Batalla son vuruşlarında eğer biraz daha etkili olsaydı farkını daha da belli edecekti. Sonuçta zor bir maçtan 3 puanı almasını bilen Timsahlar zirveye yakın yerlerde gezintisini sürdürüyor… Paul Le Guen farkı hissediliyor… Biraz da deplasmanda 3 puan sayımızı arttırırsak 5’li ateşin içinde olmamak için bir sebep yok…