İlk maçı yerinde 2. maçı penaltılar dahil 127 dakika televizyondan kesintisiz izlemiş biri olarak söylüyorum. İlk maçta 10-15 dakikalık bir bölüm ikinci maçta da ikinci yarının başlarında 15-20 dakikalık bölüm harici her an ve dakikada gol arayan gol için rakibine oranla çok çok daha fazla maçı riske eden pozisyonlara giren Karacabey aslında finale yükselme şansını bence penaltılara dahi bırakmamalıydı. Ama yine de finale çıkmış olması gerçekten Bursa futbolu açısından çok ümit verici bir durum. Şunu öncelikle belirtmek istiyorum ki Tarsus İdman Yurdu sezon öncesi kadro yapılanması bakımından 1.Lig’in banko takımları arasında görülüyordu. İlk maç Karacabey'de 0-0 bitince hatta herkes erken kutlamalara başlamış görünüyordu. Buna rağmen Karacabey ilk gol kesin 2. golde de az da olsa kaleci hatasıyla yemiş olduğu goller sonrası 2-1 geriye düştüğü maçın hiçbir anında rakibine ezilmedi. Hatta her alanda her blokta onlardan daha iyiydiler. Benim gördüğüm şu Karacabey aynı azim ve iştahla oynadığı takdirde pazar günü Bodrumspor’un pek şansının olmayacağı kanaatindeyim.

Alkışlar teknik kadroya, yönetime, futbolculara.

Kaleci Veysel Sapan, Enes Kayar, Mevlüt Çelik, Kaan Yüksel, Hakan Arslan, Devrim Taşkaya, Sadık Arda Yılmaztürk, Bekir Can Kara, Abdullah Aydın, Harun Kavaklıdere, Uğur Mustafa Türk ve yedekten giren diğer bütün arkadaşlarımıza bu sevinci yaşatmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Tahsin Hoca’yı da unutmadan geçmek istemem. Maçın 1-1’e gelmesini sağlayan neredeyse aut çizgisinden sert gelen topu kucağından ağlara sektiren kaleci Veysel'in Bodrumspor maçında biraz daha dikkatli olması gerekmekte. Uyumu, bütün hatların makine işlevi içerisinde çalışması hem Ispartasporu, hem de favori gözüken Tarsus’u tabiri caizse evire çevire yenen futbol dersi veren Karacabeyspor’umuza pazar günü bol şans diliyorum.

Karacabey bu ligi yakından tanıyor

Son olarak birkaç şeyde Bursaspor ile ilgili söylemek isterim. Karacabey'in 2.Lig Play-of’larından 1. Ligi zorlaması bulunmuş olduğu ikinci ligi yakından tanıyor olması aslında Bursaspor yönetimi içinde büyük şans. Sonuç itibarıyla Bursaspor 2.Lige uzak ve bu ligi hiç tanımıyor. Bu bağlamda Karacabey idarecilerden bu konuda destek alınabilir. O Lig'in iyi güvenilir menejerleri ile tanışma sağlanabilir. Bu bağlamda mutlaka ama mutlaka bu yollardan geçmiş olmaları nedeniyle en kötü ihtimalle ben bir danışma olanağı sağlanır diye düşünüyorum. Bu durum gelecek sezonun yapılanmasında Bursaspor'un takım kurulumunda önemli pozitif bir gelişme olsa gerek.