İlk on birde beş Vakıfköy delikanlısı. Mersin’den gelen bu ses Vakıfköy’ün sesi.  Dillerdeki 2. Şampiyonluk Vakıfköy’den neden çıkmasın… Bu gençler bize, fark ettiğimiz yeteneklerin yanında fark edilmesi gereken birçok gencin  olduğunu haykırdı fark ettirdi.

 

Vakıfköy, ülkemizin futbol ağacını besleyen önemli bir köküdür.  Geleceğimizin teminatıdır. Mersin’de genç Kubilay golle başladı, 90+2 de genç savunmacı Furkan Emre Ünver, sezonun perdesini nefis bir golle kapattı. Gençlerdeki gördüğümüz  istek, hırs bize şimdiden  2016-2017 sezonu için  meraklandırmaya yetti…

Kaleci Mert ile sezona başladık  Mert ile  bitirdik. Mert’in de kafasındaki kaleciliğin bittiğini üzülerek gördük. An’lık dikkatsizliklerin bedelinin ağır olduğunu anlamalı.

Savunma, orta saha ve hücumda takıma kazandırılacak  üç adet Batalla, bize bu gençlerimizi kazanmak ve yeni şampiyonluklar için yeter de artar bile.

Gençler lütfen, sahada her zaman  iyi yönünüzü  ortaya çıkarınız ki hem kendiniz hem de Bursaspor kazansın. Sonrasındaki pişmanlıklar, keşkeler, kahırlar, doyumsuzluklar ve karamsarlıkların mutlu ettiği insan  yoktur.

Kubilay, attığı gollerle  Bursaspor’u uzun yıllar kanat takarak uçurmaya aday  olduğunu gösterdi.  Türk futboluna yeni bir Hakan Şükür geliyor.

Talha’nın,  Batalla’ya alda at dercesine  verdiği pası,  bizim milyon euro’luk şöhretli oyuncularımızda  koca  sezonda göremedik! Ön direkte topla buluşup golü atınca golcü Sutter’i anmadan edemeyeceğim! 

Mert Örnek fizik olarak iyi savaşan, çabuk , korkusuz ve devamlı oyunda. Zaman onun lehine işliyor.    Utku pas trafiğindeki başarısı,  sağlam fizik gücü ile  öne çıktı.

Bir  sezondur sağ ve sol taraftan  isabetli orta atamayan  Bursaspor son maçta da olsa  Bünyamin’in adrese teslim orta atma yeteneğini görünce umutlandık.

Furkan Soyalp sanki kırk yıldır bu takımın oyuncusu gibi ne yaptığını bilen, oyun zekasını sahaya yansıtan bir yeteneğimiz.

Emirhan Aydoğan, bu isim hafızalara uzun yıllar  çıkmayacak şekilde  kazımaya hazır olun. İnisiyatif alabilen, adam eksiltebilen, oyunu enine ve dikine oynayabilecek kadar  çabuk düşünen bir yetenek .

Furkan Emre Ünver Şamil ile savunmada neredeyse hatasız oynadılar. Sezgileri kuvvetli ve taymingi çok iyi korkusuzca  rakibi ile boğuşuyor. Yetmiyor gidip  son dakikada sahalarda ender görülen nefis bir vuruşla golünü atıp  boş kaleye gol atamayan forvetlere nazire yapıyor.

 Gençler şunu bilesiniz ki; Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini  yapmaktır….

Sonuçta  Gençleri harbiden kazandık.

Mutlu olduk. Ümitlendik.