Deplasmandaki bu yenilgi, maça kadar takımının başına bir antrenör bulamayan yönetime hediyesi olsun. Sahadaki oyuncularımız  üst düzey mücadele yapamadığı zaman bu ligde üç puan hayal olur. Harun, İsmail, Şamil, Merter, Batalla ile sınırlı kalan mücadele yetmedi ve 90+4 de golü yedik. Bursaspor’umuz  üst üste 4 lig maçında da mağlup!Haftaya rakibimiz Fenerbahçe.

Maça savaşan  İsmail’in gözyaşları damga vurdu. İsmail kardeşim bu taraftar sana minnettar üzme kendini. Gözyaşlarını sil, başını dik tut.Sen değil başkaları utanmalı…

Televizyon yayınında menajer  ve kulüpte görevli bir kişi ile birlikte Mutlu Topçu'yu gösterdi. Bursaspor yönetimi hiç olmazsa sezon sonuna kadar  niçin Bursalı antrenör ile çalışmak istemiyor? Açıklasalar da öğrensek. Mutlu kadar başaramayacaklar mı? (İsmail Ertekin)   

Acı olan, taraftarın gördüğünü  göremeyen Bursaspor yönetiminin  aynı hataları ısrarla,inatla devam ettiriyor olması.  Ayrıca  U 21 Antrenörü Tunahan hocanın  riske girmemesi, cesaretle hamle yapamıyor olmasına da pes doğrusu. İnsanın eline fırsat birkaç kez geçer! Kaybettin Tunahan hoca. Cesur  müdahaleler beklerdik senden,  sende  beceremedin. Kaybedecek neyin vardı…  Oynat altyapıdan  Mert Örnek'i ama nerde! 

Bu aciz takımı kurdunuz. Satıp para kazanacağın elinde kaç tane topçu var.  Bugün rakip sanki Barcelona.  Karşısında ürkek, korkak ve güçsüz bir takım . Bursaspor'umuz maç boyunca 149 isabetli pas yaparken rakip Başakşehir ,551 isabetli pas kaydetti. Sayın başkan “transfere gerek yok” demekle neyi kastetti acaba. Benzinlik alalım taraftar maça gelsin diyorsanız  yanlış yoldasınız. Seyirciyi tribünlere başarı ve onurlu mücadele çeker. Yaptığınız  yönetim hatalarından Bursaspor kaç milyon  zarar etti? Özeleştiri lütfen!?

Deniz  yediğimiz golde kademeye  erken gelse golü önleyecekti ama o başka dünyalarda. Deniz Yılmaz’ın  belli ki gardı düşmüş, kafasında Bursaspor'u bitirmiş. Üç gol pozisyonumuzun mimarı Del Valle Aziz'e yardıma gelmedi ve rakip oradan  çok bindirdi. Son 15 dakika  sürekli  bomboş geldiler. Tedbir alınmadı.  Orta ikiliden Şamil değil de   Kubilay çıksaydı  bir puan bizim olacaktı.  Batalla  çok zorlanıyorken son 15 dakika topa sahip olmamız için  Jourquera hamlesi geldi.Yanlış  Şamil değişikliği ile oyun düzenimiz pert oldu..  Şamil ve Merter o ana kadar  başarılıydı ve bu nedenle rakip oyunu kanatlara yıkmak zorunda kaldı ama Tunahan hoca bunu okuyamadı.

Yönetimi Bursaspor aklıyla kulübü yönetmeye davet ediyorum. Bu takım   böyle giderse ikinci yarı sıfır puan çeker ve küme düşer. Sayın belediye başkanı devreye girdi takım Mutlu ya teslim edilecek. Yönetimin iradesi nerede? 

Bursa’da sağır sultan bile biliyor Bursaspor’un emanet akılla yönetildiğini. 

Sayın Altepe.Bursaspor’dan elini çeksen bu takım rahatlayacak ve sevap kazanacaksın. Sokaklar, yönetimin senden habersiz iş yapamaz olduğu dedikodusu ile çalkalanıyor .

Umutsuz günler bizi bekliyor!