TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü görevini ifa ettiğimiz dönemde tanıdım kendisini.

Faaliyet alanımızdan biri olan Aydın ilini ziyaret ettiğimizde, Aydın Ticaret Odası'na da gittik. Oda başkanını ilk defa burada tanıdık.

Tarzı ve tavrının farklı olduğunu orada öğrendik!

İlk sorusu "Aydın'da TSE neden yok?" oldu!

Ve yaklaşık bir ay sonra, o dönemki TSE başkanımız Hulusi ŞENTÜRK (Şu an İstanbul Milletvekili) ile birlikte TSE Aydın temsilciliğinin açılışını yaptık.

Başkanın haklı sorusu ve haklı talebi karşısında Aydın'da TSE teşkilatı kurulmuş oldu.

TSE'ye, Aydın Ticaret Odası'nın hizmet binasında bir kat tahsis ederek de farkındalığını gösteren bir başkan olarak, hafızamızda ve gönlümüzde yer edindi.

Yaklaşık bir hafta önce...

Bursa Platformu Başkan Yardımcısı Resul YİĞİT, bizi aradı, işletmesi için bir kapasite raporuna ihtiyacı olduğunu, müracaatı yaptığını, TOBB'dan bu kapasite raporunun onaylanması gerektiğini, bir hafta sonraya süre verildiğini ve işinin acil olduğunu, Tarım Bakanlığı'na iki gün sonra kapasite raporunun sunulması gerektiğini söyleyince, tereddütsüz Aydın Ticaret Odası Başkanı'na mesaj attık!

 

15 dakika sonra, mesaja mesaj geldi, onay gerçekleşti!

Geçen gün, sosyal medyada ve cep telefonumuzun mesaj bölümünde bir mesajı ile karşılaştık.

Malum ve lanet virüs nedeniyle üyelerine mesaj veriyor ve her şartta üyelerinin yanında olduğunu belirterek, mesajında şöyle diyordu:

"İnsan sağlığı her şeyden değerli. Ancak Üyelerimiz çok zorlu bir süreçte.

Bu süreçte sorunları tespit edip çözüm önerileri ile yetki sahibi erklere iletme görevimizi çok daha fazla yerine getirmek boynumuzun borcu.

Tüm Üyelerimin bankalar ve devlet kurumlarındaki iş ve işlemleri için elimden gelen yetkim ve Odamızın lobi gücü çerçevesinde bizzat kendim ilgileneceğim. Telefon numaram 0532 345 79 02..."

Bu mesajı okuyunca, bir kez daha farklı olmanın, kendini bu millete ve üyelerine adamanın, kurumu ile bütünleşen bir başkanın fotoğrafını gördük.

Duyuruda, yani sosyal medyada vermiş olduğu cep telefonunun, kendi şahsi cep telefonu olup olmadığını kontrol ettik, kendi şahsi cep telefonuydu!

Ve mesajının altına şunu yazdık;

"Telefon numarasını sosyal medyada yayınlayıp, üyelerine bu denli mesaj veren ve direkt iletişimin kapılarını açan ilk oda başkanı olduğunuzu düşünüyorum.

SİZE İLETİŞİM ÖDÜLÜ VERİLMELİDİR.

Tebrik ediyorum. Ve bu milletin bir ferdi olarak ve MİLLİ SES VER PROJESİ adına TEŞEKKÜR ediyorum..."

Bugünkü yazımıza konu olan kişi, Aydın Ticaret Odası Başkanı ve aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Olan Hakan ÜLGEN...

Teşekkürler sayın başkan, farkındalık oluşturduğunuz için...

Teşekkürler sayın başkan, üyelerinizle direkt iletişimi sağladığınız, gönül bağı kurduğunuz için...

Teşekkürler sayın başkan, özel kalemine 'cep telefonumu kimseye verme' diye talimat verenlere inat, cep telefonunuzu sosyal medyada yayınlama cesareti ve asaleti gösterdiğiniz için...

Teşekkürler sayın başkan, Bursa'dan arayan bizlerin bile işini 15 dakikada çözdüğünüz için...

Teşekkürler sayın başkan, kaliteli duruşunuz, TSE'ye desteğiniz, ülkeye hizmetiniz, millete aidiyetiniz, şanlı bayrağa sevdanız için...

Teşekkürler sayın başkan, BAŞKALAŞMADIĞINIZ İÇİN...