Bu sezonun en kritik maçlarından biri olan Rizespor  maçı,  anlaşılmaz, yorumlanamaz olaylar gölgesinde  yenilgiyle bitti. Bursaspor çıkmaza girdi.

Yönetimin  bu kadroya güvenerek ara transferi boş geçmesi, takımdaki sakatlıkların artması ve sonunda saha içindeki  oyuncular arası söz ve el kol dalaşı ile gelinen son nokta utanç verici buyutlarda.

Ali Ay sanırım bu yükün altından kalkamayacak. Bilemem ama  belki de Samet hocanın Bursaspor serüveni de bitecek. Bu enkaz nasıl kalkar bilinmez!.. Bilinen tek bir  durum var o da Bursaspor yoğun bakıma alınmalı. Ayakta tedaviye bu takımın cevap vermesi mümkün değil. Bu tedavide  başarı Ali Ay ve Samet hoca ile ne kadar doğru ya da  gerçekçi olur?

Taraftar tepkisine, Yusuf’un verdiği olumsuz tepkiyi görünce bu takım Bursaspor olamaz dedim. Bursa ilinin  şampiyonluk yaşamış bir takımı bu kadar rezil edilemez!.. Durum vahim. Bakınız  sahada ne oynadığı belli olmayan bir  oyuncu grubu ile tribünlerle çatışan yönetim ve  futbolcular.

Yusuf senin neyine kardeşim el kol hareketi yapmak? Bırak bu işleri. Sen  oyununu oyna, at golünü sonra ne dersen basın toplantısında de. Bu seyirciyi tahrik etmeye hakkın yok. Bursaspor’u yıkmak için ajan soksalar bu atmosferde bu tahribatı yaratamazdı! Yusuf bombanın fitilini çekerek Bursaspor’da çatı matı bırakmadı.

 Ya Ertuğrul’a ne demeli.  Top atmadı diye Lima’ya fırça atması! Lima’da cevap verince rakip Rizespor’lu oyuncular  araya girdiler de ayırdılar bizim oyuncularımızı… Vah vah, yandı keten helva! Bunlar gerçekten Bursaspor formasını  giymeyi haketmiyorlar.... 

Ertuğrul’dan kaptanlık alınmalı. Bu stresi kaldıracak, liderlik yapacak psikolojisi yok.

Bursaspor gibi bir takımın oyuncusu nasıl kafasına göre hareket eder?

Nerede kulübün ağırlığı!

Soruyorum size:

Peki, şimdi ne olacak?

Yönetim eveleyecek geveleyecek para bulacak, para almıyorlar diye oynamayan sözüm ona sakat oyuncular  sahaya dönecek ve belki  kümede kalmayı  başaracağız.

Sel önüne geleni süpürüyor. Bu  durumda en büyük avantaj  zamanın seçim atmosferinde olması. Belki sihirli eller olaya el atar ve işler rayına oturur.

 Kaliteli oyuncu eksikliği, sene başı planlama ve sonuç.

Şimdi ayıkla pirincin taşını.