En değerli mesleklerden biri olan doktorluk mesleği, aynı zamanda en zor olan mesleklerden biridir de. Saygıdeğer bir meslektir ve öğrenilmesi yıllar sürer. Bu saygı değer mesleği özveri ve meslek ahlakıyla yapan fedakar kişiler de bir o kadar saygı değerdir. Bazen yaptıkları işin karşılığında yalnızca küçük bir teşekkür ile geçiştiririz.

Oysa onlar Mucizeler yaratan, bizlerin mutluluğu için her türlü fedakarlıklara katlanan birer kahramandır.

2 Eylül 2021 tarihin de başlayan acı dolu günlerimiz. Bizlere Kanunu Sultan Süleyman'ın o meşhur sözünü kafamıza çivi gibi çaktı ( olmaya devlet cihanda bir nefes sihat gibi) ‘İnsan eti ağırdır’ der atalar ne kadar doğru bir bilseniz. Hastaya bakmak da ayrı bir dert, hasta olup bakılmak ta ayrı bir dert. Uzun yıllar hastane yüzü görmediğimizden olsa gerek kafamızda en son hastane tecrübesi ile Bursa Şehir Hastanesin de yollarımızın kesiştiği Oparatör Dr.Müfit Şansal, Oparatör Dr Ufuk Aslan,Oparatör Dr Direnç Yiğit hocalarımızın. Allah izin verdiği sürece hastalığımızı tespit ettikten sonra cerrahinin en zor ameliyatı olan (whipple ) ameliyatına karar vermeleri. Bizler için bir ızdırap dönüşü olmayan bir yol gibi görülmesine rağmen hocalarımızda ki özgüven ,olaya hakimiyetleri  kendilerine olan güvenleri,onlara olan inancımıza  tavan yaptırdı. Oparatör Dr.Müfit Şansal, oparatör Dr. Ufuk Aslan, hocalarımızın açıklamaları insani tavırları Güvenebiliceğimiz hekimler ile bir ara da olmak içimizi rahatlattı.

ALLAH kimsenin başına vermesin lakin bu tarz rahatsızlığı olan hastalarımızın bence başka hekimlerde hiç ama hiç vakit kaybetmeden en doğru adres olan Mufit Şansal Ufuk Aslan Direnç Yiğit hocalarımızla yolunun kesişmesi en doğru karar olduğunu düşüncem ile. En kıymetli mi eşimi önce ALLAH'a sonra da  Müfit hocamıza emanet ettiğim sonuç mükemmel ötesi Bursa şehir hastanesinin kahramanları başta Müfit Şansal ve diğer hocalarımıza, hastanelerin bel kemiği bizlerden güler yüzlerini ilgi ve alakalarını esirgemeyen Hastanede yattığımız süre içinde ellerinden gelenin en iyisini yapan insani değerleri çok yüksek olan hemşirelerimiz Hazal Tığcı, Ebru Ordu, Burcu Candalı, Nurşen Çalışkan, Bengül Özcan, Esengül Özcan,Tülay özkaya, Seren Mungan Asal, Eda Akbaş(stajyer) kat görevlimiz Nurcan Kiret, mesleğinizi bu kadar güzel icra edip bide üstüne güven veren insani değerleriniz için Güler yüzünüz için sizlere de sonsuz teşekkürler hepinizden ALLAH razı olsun.

OP DR Direnç Yiğit   OP DR Mufit Şansal  OP DR  Ufuk Aslan

Bizleri mutlu günlerle buluşturan, sağlığımıza kavuşturan çok değerli doktorumuz Müfit Şansal; Elleriniz dert görmesin. Rabbim bizlere yaşattığınız mutluluğun mislini size versin. Yüzünüzden gülücük hiç eksik olmasın. Sizin gibi Eşsiz bilgi ve tecrübe sahibi doktorlara insanlığın ihtiyacı var .Üzüntüler hiç kapınızı çalmasın. Emekleriniz ve güler yüzünüz için çok teşekkür ederim. Eşimi sağlığına kavuşturdunuz. ALLAH sizleri başımızdan eksik etmesin size de sağlık sıhhat versin inşallah.