Tribünlerin sabrı taştı. Bu taraftar  artık çile çekmek istemiyor. Devre arasında adam gibi iki tane transferi param yok, borçları azaltacağız  bahanesiyle yapamayan yönetim, Bursa’yı Bursaspor’dan soğutmaya devam ediyor. Ligde her takıma umut, sahada rezil olmakta istikrarımız da aynı hızla sürüyor.

Gördük ki Alanyaspor bizden çok daha kaliteli bir kadroya sahip. 3-1'lik net bir skorla  Alanyaspor bu sezon deplasmanda ikinci  galibiyetini almış oldu. Süper lig'de kalmaları  yolunda  avantaj yakaladılar.  Belirtmekte fayda var. Alanyaspor’un  kazandığı  penaltıda rakibe  temas kesinlikle yok. Uydurma bir penaltıydı.

Jorquera’nın kanat, Aziz’in de sağ bek oynaması  yokluktan mı yoksa basiretsizlikten mi? Penaltı menaltı bu sezon ligde tutunalım yeter  dedik ama bu maçta gördük ki o da yetmiyor?! Puan almak istiyorsak  bundan sonraki maçlarda  tek çare rakiplerimizden daha çok koşmak gerek .

Kapasitesi olmayanların yönettiği, antrene ettiği Bursaspor,  topa vuramayan heyecanını yitirmiş   futbolcu  gurubu ile bütünleşince  ortaya çıkan tablo bu kadar olur.

Ligin en kötü takımıyız. Oyuncu  kalitesini,  borçları azaltma adına düşüren yönetimin başı olarak  bu çöküşün en önemli faili sensin sevgili başkan! Ali Ay.

YETERSİZLİĞİN BU KADARI

Ara transferde  20 gün sonunda  Bursalı antrenörlerin yüzüne dahi bakmayıp yetersiz yardımcı Mutlu’yu getiren, iki kanat oyuncusu almak yerine  sakat  Stancu’ya çuvalla para ödeyen, beraberliklerden sonra bile futbolculara prim verip şaşırtan , borç bitirilecek  hedefi için kredi dilenmeyi marifet  sayan yönetim ve sen  tek sorumlusun.  Oyuncularımızın,  Bursaspor otobüsünde dövdürülmesini engellemekte bile aciz kaldınız. 

Benzinlik arazisi araştırma becerisini futbolcu ve  antrenör seçmede  yapamadınız!? 

BU TAKIMI NEYE ÇEVİRDİNİZ

Bilmediğiniz şey; . Bursaspor’un  ticarethane  olmadığı  gerçeğidir. Bursalıları Bursaspor’dan soğuttunuz. Kabul edin başarısızsınız kriz yönetemiyorsunuz!  Yoksa Bursaspor’u başkaları mı yönetiyor!?. 

Beşinci  büyük takımdan, pozisyona giremeyen, şut atamayan, kümede kalmak isteyen takıma çevirdiniz. Eserinizle övünebilirsiniz! 

Tribünlerin sabrı taştı. Bu taraftar  artık çile çekmek istemiyor.

Günün özeti yine hüsran! Hala ligi garantileyememiş olmamız nedeniyle  sene başı yazı gösterip bizi kışa  bile razıyım. Hayallerimizi çalanlar bu sonuçtan sorumlu olanlardır. 

Yeter ki kümede kalalım. 

MANEVİ SIKINTININ YANI SIRA

10 milyon gelirde olduk

Ligin son 10 haftalık periyodunda yalnızca 1 kez galibiyet sevinci yaşayabilen Bursaspor, 10 milyon TL’yi aşkın gelirden de oldu.

Spor Toto Süper Lig’e Hamza Hamzaoğlu idaresinde iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılar, ligin ilk 10 haftalık periyodunu 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile tamamlamıştı. Bu periyotta hanesine 20 puan yazdıran ve 4. sırada yer alan Timsah’ın zirve hattıyla arasında 6 puan fark bulunuyordu.

NE OLDUYSA...

Özellikle ligin 12. haftasında deplasmanda Galatasaray’a karşı aldığı mağlubiyetin ardından düşüşe geçen yeşil-beyazlılar, 18. haftada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmıştı. Deneyimli çalıştırıcının yerine göreve getirilen Mutlu Topçu ile de aradığını bulamayan yeşil-beyazlı ekip, galibiyet hasretini sürdürüyor.

Son 10 maçta  1 galibiyet

Ligin son 10 haftasında yalnızca 1 galibiyet alabilen yeşil-beyazlılar, 7 karşılaşmada ise sahadan puansız ayrıldı. Bu periyotta yalnızca ligin son sırasında bulunan Gaziantepspor’a karşı galibiyet sevinci yaşayan Mutlu Topçu’nun öğrencileri, rakip fileleri ise 6 kez havalandırabildi. Son 10 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Bursaspor, TFF’nin performans primlerinden de 10 milyon 400 bin TL’lik kayıp yaşadı.