Tahta açılacaktı yok açılmayacaktı derken lig başladı. Sahnede son beş sezonun yumak haline getirdiği sorunlar altında can çekişen bir Bursaspor var. Beklentiler ve  belirsizlikler gölgesinde oynadığı  ilk üç maçta aldığı şaşırtıcı, süpriz sonuçlar ile genç kadro ve  6 puan cepte. İşte gençlere özgüven ve mücadele ruhunu armanın büyüklüğü ile bütünleştirirseniz bu güzel sonuçlar sizi serhoş eder de anlayamazsınız!. 
Bursa da gündem aniden değişti. 
Adını sayamadığım, yararı olup olmayacağı bilinmeyen bir sürü transfer yapılıyor. 
Acaba nokta transferler mi yapılıyor yoksa hatır gönül transferleri mi?
Bu transferleri hoca mı istedi yoksa yönetimin inisiyatifi ile mi oluyor?
İki maçta  altı puan alan gençlerimize güvenilmiyor mu da bu kadar çok transfer yapılıyor? 
Eğer alınan transferler başlarılı olamaz ve şu an başarısı ile gururlandığımız gençleri kaybedersek bunun vebalini kim taşıyacak? 
Gibi soruları çoğaltmak mümkün. Kısaca  çok kişi birbirine  birşeyler soruyor, sorguluyor? Geçmişteki yaşanmış şaibeli saçma sapan  transfer hataları  bizi küme düşürmüş olduğundan  taraftar yoğurdu bile üfleyerek yemeğe çalışıyor. Çünkü tüm taraftar biliyor ki ; Biz bu sene çıkamazsak kulübün kapısına kilit vurulmaya kadar gider!? O nedenle,Bursaspor  geldiği süper lige, bedeli ne olursa olsun dönmek zorundayız. Tüm Bursalılar kıyama kalkıp Bursaspor’a destek olmak zorunluluktur. 
Ben şampiyon Bursasporun süpe lige çıkmak için hata da olsa yapılan transferleri yargılamak  yerine onların verimini nasıl daha çok  arttırırıza yoğunlaşmalıyız. Lig uzun ve rakiplerimizin kadro kaliteleri  bizden güçlü. Bu transferlerin alternatifli bir kadromuz için gerekli olduğunu düşünüyorum.
Bu sene çıkalım gerisi Allah kerim...
Destek hep destek