9 ayrı maçı tek kanalda veren TRT-Spor bizim müsabakaya fazla yer ayırmadı... İddiamız yok diye sanırım, aksini düşünmek bile istemiyorum. Zamanında canımızı sıkan çok konu oldu malum!

Sahada var mıydık, yok muyduk bilmiyorum! İzleyemedik malum; TV önümüzde açıktı ama birkaç kez zar zor bağlanmıştır TRT ekibi Bursa'ya... Artık sevda tatilde, zamanı geçirmeye çalışan futbolcular bu saatten sonra ne kadar faydalı olur bilemem!

Prestij maçında bile arma koruyamıyor ve "Sezon bitsin de önüme bakayım" diye düşünüyorsak üzücü…

Kendi evimizde kaybedilen yine bir 3 puan, yine ortada mücadele olmayan bir oyun… İddiamız kalmamış ve sezonu 3 maç önce bitirmiş olabiliriz ama arma için, bu büyük şampiyon camia için her saniye savaşmak gerekir. Formanın ağırlığının bilinmesi gerekir. Yine başta Mustafa hocamızın, sonra da futbolcularımızın emeğine, yüreğine sağlık.

Bu kulüpte kimler kimler top oynadı… Zamanında niceleri mücadele etti, savaştı; kendi Vakıfköy patentli evlatlarımız gururumuz oldu hep!

Herkesin emeğine yüreğine sağlık bu maçta da 2 kişi hariç! Sen, yetiştiğin kulübe para kazandırmadan gidiyorsan, bu şehir unutmaz bunları! Sen beste söyleyip, arma öpüp; sonra sözleşmeye gelince burun kıvırıp Samsun maçı sonrası mağlup olmuş takımda gülüşürsen, hocaya surat yaparsan bu şehir yine unutmaz! O yüzden öyle arma öpmekle, beste söylemekle “Ben BURSASPORLUYUM” demekle olmuyor, lafla peynir gemisi yürümez!.. Biz BURSASPORLUYUZ derken; bunu gururla yürekten söylüyoruz. Herkesle aramızdaki fark bu. Yaşasın Bursaspor'u menfaatsiz sevenler!