İsmail Hakkı Bursevi Vakfı'na ait olarak uzun yıllar hizmet vermiş olduğu eski binanın 7-8 ay kadar önce yıkılmasından sonra yeni binanın inşaatına başlanmasında sona gelindi. Eski binanın günümüz koşullarında yetersiz kalması nedeniyle yıkılmasından sonra yeni binanın Osmanlı ve Selçuklu mimarisi üzerine hazırlanmış olan projesinin de bitmiş olduğunu öğrenmek gerçekten bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yeni projede eskiden de var olan yemekhane salonu,  sınıflar ve idari birimlere ilaveten sportif sosyal donatı alanları ve de spor salonlarının da olmuş olması ayrıca öğrencilerin hoşça vakit geçirmeleri açısından da çok güzel bir ilerleme olacak.

Yeni bina çok farklı olacak!

Bu anlamda geçmiş olduğumuz yıllarda Mustafa Dündar idaresinde birçok kültürel projeye imza atan Osmangazi belediyemizin İsmail Hakkı Bursevi Vakfı'na ait olan yeni binanın yapılmasında da Sayın değerli başkanımızın söz vermiş olduğunu duymak bizleri çok memnun kıldı.

Bursa bu konularda çok şanslı

Bursa'daki belediyelerin kültürel çalışmalarının yanı sıra yeni proje çalışmaları ve de restorasyon anlamında da birbirleriyle yarışır halde olması bu manada Bursalıları şanslı kılmakta. Bu projeler kapsamındaki İsmail Hakkı Bursevi Vakfı'na ait olan yeni bina çalışmasında göstermiş olduğu çabadan dolayı biz de Osmangazi Belediyesi'ne, Mustafa Dündar başkanımıza teşekkürlerimizi bir borç biliriz.