Ülke olarak yeni tip koronavirüsle tanışmamızın ve mücadele etmemizin 202. günü; yani 6 ay 18 gün...

TFF 1. Lig’in 3. haftasında cumartesi günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Bursaspor, Giresunspor’u misafir etti.

Rakip ekibin teknik heyetinde yer alan Hakan Keleş ve Ümit Şengül'ün de yolu Bursaspor'dan geçti...

Giresunspor’u konuk eden Timsah mücadeleyi 2-1 mağlup bitirdi.  Bursaspor’un tek golünü Burak Kapacak atarken, Giresunspor’un gollerini Sadi Karaduman ve Eren Tozlu attı.

Oynanan maçta ilk yarıya iyi başladı Yeşil Beyazlılar ancak ilk hafta gibi kötü bitirdiler 90 dakikayı…

Adana Demirspor maçındaki sahne yeniden sergilenerek sahasındaki maçı yine kaybetti.

Tecrübeli ve genç sporculardan herkes umutlu idi maçta... Çünkü deplasmandan 3 puanla döndüler. Maaş ve primlerini almışlardı. Yeşil Beyazlılar evinde de galip gelir diye beklenti yüksekti.

Daha önümüzde nice maçlar var. Mücadele edeceklerinden şüphemiz yok. Geçmişten ders alacağız ve önümüzdeki maçlarda takım, taraftarını, teknik ekibi ve yönetimi sevindireceklerdir.

Bursaspor'un ibret alması gereken çok ders var. İstişare kültürünü yeniden sürdürmek gerekiyor.

Şimdi vakit kaybetmeden moral ve motivasyonu bozmadan daha çok çalışarak, önümüzdeki maça odaklanmamız ve hazırlanmamız gerekiyor.

Sıradaki maç 2020-2021 sezonun dördüncü maçı 3 Ekim cumartesi günü saat 14.00’te. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda Tuzlaspor, Bursaspor’u misafir edecek.

Genç ve iddialı Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er ve ekibin azmi ve gayreti, inanıyor ve umut ediyoruz ki deplasmandan yine puanla döneceklerdir.

Parola elbette 3 puan!

Sezona mağlup başladık, ikinci maçta 2 gol atarak 3 puan aldık ve üçüncü maçta yine mağlup olduk. Pes etmeden, motivasyonu düşürmeden dördüncü maçı galibiyetle bitiririz inşallah...

Her zorluğun arkasından bir ferahlık vardır.

Yeşil Beyazlılar son maça ve şansa kalmadan el ele gönül gönüle vererek, milli ve yerli duyguları katarak ve gerekli tedbirleri alarak, kumbaraya puan atmalıdır.

Süper Lig şampiyonu Bursaspor’un yeniden zirveye çıkması elbette zor ama imkânsız değil...

                                                                        ****

ING Basketbol Süper Ligi 1’nci haftasında Tofaş Spor Salonu’nda mücadele eden Frutti Exstra Bursaspor, Beşiktaş’ı 89-73 mağlup etti. 

TFF 2. Lig’de oynayan Karacabey Belediye Spor, 1922 Konyaspor karşılaşmasından 1-0 galip geldi.

misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta oynayan İnegölspor deplasmanda Gümüşhanespor karşısında 1-0 mağlup oldu.

misli.com 3. Lig’de oynayan Bursa Yıldırımspor ligin ikinci maçında Silivrispor karşılaşmasından 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Herkes kendine düşeni ve yakışanı yaparsa her alanda başarı kaçınılmaz olur...