“Belki bir puan olur” diyerek ümitle gittiğimiz Alanya’dan yine hüsranla dönüyoruz. Korkarım el birliği ile Bursaspor  düşürülecek!.. Bizi bu sene her maçında doğrayan hakem Umut Meler’in bu maça verilmesi nedenini ise anlayan var mı? Ama sonuçta  Bursaspor yenildi.

Bu saatten sonra Bursaspor’da ya yıkım olacak (yerle bir olacağız) ya da kurtuluş için ayağa kalkıp herşeyi geride bırakacağız. Büyük bir şoka ihtiyaç var.

Bu şok nasıl olur da olumluya dönüşür tahmin etmek zor ama çıkmamış candan ümit kesilmez.

Bursaspor’da Sakho ve Shehu’nun  yokluğunun yanında sahadaki oyuncularımızdaki gerginlik, telaş,  her topla buluşmalarında  suratımıza yumruk gibi indi gitti...

Transfer ayında basında çıkan Bursaspor’a geldi geliyor haberleri ile gündem oluşturan Cisse ipi boynumuza geçiriverdi. Savunmadaki ters kademe anlayışı, kalecinin uzanamaması… Bir santrafor transferi yapayacak kadar beceriksiz olan başkanı bu günlere takımın gelmesinde tek sorumlu olarak hedef tahtasına oturtuyorum.

Neden?

Çünkü transfer yapılmadı.

Neden mi? Diğer oyuncuların alacaklarını ödeyelim denilerek bu karara varıldı açıklaması yapıldı.  O zaman... Peki, Neden hala futbolcu alacakları nedeniyle oynamayan oyuncular var?

Bursaspor’da basketbol hariç herşey dökülüyor. Yetersiz kadro ile lige girme cesareti gösterenler  bu takımı kümede bırakma becerisini  bakalım gösterebilecekler mi? Kaldı 7 hafta...

Bu işten kim sorumlu ise vebal altındadır. Bursaaspor üç senedir bu şehrin insanının hayallerini çalıyor. En büyük hırsızlık  bence hayalleri çalmak. Issız bir çölde susuz kalmış; ölümü beklemek gibi birşey...

Futbolcular, yazıklar olsun size bir ilçe takımının oyuncuları kadar istekli olmadığınız için.  

Yönetim, size zaten yazıklar olsun bu takımı üç yılda yok etme başarısını gösterdiğiniz için.

Bursa’dan kazanan sözüm ona zenginlere, BTSO’nun anlı şanlı yöneticilerine. Size ise yazıklar olmasın!..

Kazandığınız Bursa alınterine ihanetinizin cezasının sitemi, beni aşar!  O konuyu ben  Allah’a havale ettim. O’nun adaletinden şüphem yoktur...

Yazıklar olsun Bursa’yı yöneten kamu amirlerine, risk alıp kötü gidişe dur diyemediğiniz için.

En son…

Her zaman Bursaspor ismini kullanıp ünlenen Bursa’nın anlı şanlı yerli   duayen işadamlarına. Allah sizi bildiği gibi yapsın emi. Siz sadece Bursaspor’u kullanırsınız. Ne zaman omuz verdiniz ki zaten!

Bu  maç gösterdi ki  Bursa’da Bursasporluluk  bitmiş de haberimiz yokmuş meğer...

Bursa uyanır mı dersiniz? Bugün Bursa’nın kurtuluşu; 6.Nisan 1326. Belki birilerinde diriliş ruhu hortlar da  Bursaspor’a bir omuz veriverir! Bilemezsiniz.

Ammaaaa sanmam! O kişiler ün, nam, şan olunca bizden önce ortaya çıkarlar...