‘Milli Ses Ver’ projesinin tanıtımını yapmak, gerçekleri konuşmak, pozitif algı oluşturmak, taşı gediğine koymak için Kalite Birliği sahaya çıktı.

Tüm kurum, kuruluş, STK ve kamu kurumlarını birebir ziyaret etmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta içinde Nilüfer Belediyesi, TSE Başkanlığı, Bursa Esnaf Odaları Birliği, Nilüfer OSB Başkanlığı ve MHP İl Başkanlığı ziyaret edilerek, MİLLİ SES talebinde bulunuldu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yaptığı açıklamada, kalitenin önemine vurgu yaptı, Nilüfer Belediyesi olarak tüm ihalelerde TSE markalı ürün şartı getirdiklerini söyledi. Yerli üretimin önemine vurgu yaptı ve tüm tüketicileri TSE markalı ürünleri kullanmaya davet etti.

‘Milli Ses Ver’ projesini desteklediğini ifade eden Bozbey, ülkenin geleceği olan bu projenin tüm topluma yayılması için üzerlerine düşecek olan tüm görevleri ifa edeceklerini ifade etti.

‘Milli Ses Ver’ projesi için Ankara'da TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin'i ziyaret eden Kalite Birliği Yönetim Kurulu, ziyaretten oldukça memnun olarak kalite şehrine döndü.

TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin ile yapılan görüşme hakkında açıklama yapan Kalite Birliği Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, diyor ki; "TSE bizim milli bir kuruluşumuz. TSE'yi desteklemeyi vatan sevgisi olarak görüyoruz. TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin'i tanıdıktan sonra, kaliteye, geleceğe ve ülkenin yarınlarına daha umutla baktığımızı özellikle ifade etmek istiyorum."

BESOB Bursa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Arif Tak'ı ziyaret eden ‘Milli Ses Ver’ projesi tanıtım ekibi, BESOB'un milli tavrından memnuniyet duydu.

TSE'nin milli bir kuruluş olduğunu ifade eden BESOB Başkanı Arif TAK, diyor ki;

"‘Milli Ses Ver’ projesini destekliyoruz. Üreticilerimizi TSE'den belge almaya, tüketicilerimizi de, yerli ve TSE belgeli ürünleri kullanmaya davet ediyoruz. Esnafımızın yerli ve TSE belgeli ürünlere öncelik vermesini istiyoruz. Milli ekonominin kalkınması için ‘Milli Ses Ver’ projesini önemsiyoruz, bu projeyi uygulamaya koyduğu için de Kalite Birliği'ne teşekkür ediyoruz."

NOSAB Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Fikri Ünal'ı ziyaret eden heyet, sanayicinin milli duruşuna bir kez daha şahit oldu.

Her türlü zorlukla uğraşarak üretim yapan milli sanayinin bu alanda ortaya koyduğu mücadele tavrının devam edecek olduğunu ifade eden Başkan Ünal diyor ki;

"Yerli üretimi arttırmaktan ve desteklemekten başka çaremiz yok. Bizler üretmeye, ihraç etmeye devam edeceğiz. Tüketicilerimizin de yerli ürünleri kullanmasını istiyoruz.

Sanayicilerimize buradan çağrı yapıyorum, benim firmam tüm belgelerini TSE'den almıştır. Bununla da övünüyoruz çünkü TSE milli bir kuruluşumuzdur ve hizmetlerinden de oldukça memnunuz. Şayet memnun olmayan, şikayeti olan varsa, el birliğiyle düzeltilmesi için gayret sarf edelim ve düzeltelim ama milli duruştan taviz vererek yıllık ortalama 4 milyar doların yurt dışına gitmesine sebep olmayalım. ‘Milli Ses Ver’ projesini desteklemekle kalmıyor, bu projenin başarıya ulaşması için elimizden gelen her katkıyı sağlamaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Duyurular için, NOSAB'da bulunan ilan panolarımızı kullanımınıza sunuyoruz."

MHP Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, ‘Milli Ses Ver’ projesi hakkında bilgiler veren proje tanıtım ekibi, MHP İl Başkanlığı’nda ilgiyle karşılandı.

MHP Bursa İl Başkanı Kurtuluş Coşkun diyor ki;

"‘Milli Ses Ver’ projesini destekliyoruz. Bu projenin başarıya ulaşması, toplumun her kesimine yayılması için tüm teşkilatlarımızla toplantılar yapacağız ve sizlerden bu projeyi anlatmanızı isteyeceğiz.

Buradan tüm üyelerimize ve gönüldaşlarımıza çağrımızı tekrar etmek istiyorum, kaliteye önem vermeliyiz, TSE belgeli ve yerli ürünleri kullanmak mecburiyetindeyiz. Başka bir Türkiye yok. Ekonomik sıkıntıları giderebilmek için birlikte hareket edilmeli, yürekler toplu atmalı, güçlü bir Türkiye için yerli üretimi arttırmalı ve yerli ürünleri kullanmalıyız.

Kalite Birliği’ne teşekkür ediyoruz. Bu projenin başarıya ulaşmasını diliyor, her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ediyor ve kalite belgesini TSE'den almak için çalışmalar yaptığımızı da bilmenizi istiyorum."

Ziyaret edilen her kuruma, günün anlam ve önemine istinaden şanlı Türk bayrağı hediye edildi.

‘Milli Ses Ver’ projesinin bir hafta boyunca sahada yaptığı çalışmalar bunlar. Her hafta bu köşede, bu konuda yapılan çalışmalar ile ilgili olarak sizlere rapor vereceğiz.

Raporumuzu okumanız, beğenmeniz, paylaşmanız, ‘MİLLİ SES VERMENİZ’ ve yapılan çalışmaları yaygınlaştırmanız dileğiyle, iyi hafta sonları...