Giden arkadaşla kişisel hiçbir sorunum olmadı. Bana özel servis edilen kişisel birçok bilgi, belge ve iddiaları etik bulmadığım için tek satır yazmadım. Çekindiğimi ya da B planım olduğunu düşünenler oldu ama umurumda olmadı.

Bildiğim iki şey kulübe çok para verdiği ve kulübü çok kötü yöneterek idari, mali ve sportif iflasına sebep olduğudur.

Otuz aydır onlarca yazımda bir sonraki aşamada başımıza neler geleceğini yazmıştım ve hepsi gerçek oldu. Benim ona ve ekibine kızgınlığım aklı rehber etmediklerindendir.

Her söylediğinin gerçekleşeceğine inandırılması onun OYBİRLİĞİ ile yok olmasına sebep olmuştur.

Kongre sonrasında yazı yazmamam onun kellesini alma hedefine ulaştıktan sonra suskun kalmam anlamına gelmez. 

Benim hedefim Bursaspor’un küme düşmemesi için yapılması gerekenlerin yapılmamasının sorumlularına hakaret etmek de değildir.

Bursaspor idari ve teknik personel kadrosu kırklara düşünce tepelerdekilerin altında zaten koltuk kalmaz.

Yaklaşık 1100 kişinin katıldığı kongreye tek aday olarak giren Mesut Mestan’ın 250 oyla seçilmesi anlamlıdır.

Mesut Mestan ve kadrosu bu yükü taşıyamaz hükmünü vermek yerine beklemeyi tercih ediyorum. Ben kimsenin adamı değilim diyen Mestan doğruyu söylememektedir.

Bursaspor üzerinden bir faninin alabileceği bütün nimetlere ulaşmış birisinin bugün Bursaspor’a omuz vermesi gerekirken hâlâ Bursaspor’un yakasından düşmemesi ibret vericidir.

Mesut Mestan, Bursaspor açısından makbul birisi değildir. Şampiyon Başkanı FETÖ’ye teslim eden ifadelerin sahibidir.

Recep Bölükbaşı döneminde alacaklarını faizle ve icra masrafı ile birlikte sıralı ödemeler olarak almıştır.

Ama bugün geçmişin hesabının görüleceği gün değildir. O nedenle Mesut Mestan’ın acil ödemeleri yapıp ipi boynumuzdan çıkarması, başarılı olmasını dilemekten başka çaremiz yoktur.

22 Haziran gecesi neler yaşandığı konusunda ondan fazlasını biliyorum, bugün derdimiz o değil ama biliyorum ki Hayri Yazıcı’nın önüne konulan kadro falso yapmasa kralını tanımazdı ve aday olurdu.

Biz dört adaylı seçimdeki dört adayın hepsinin Truva atı olduğu için küme düştük.

Mesut Mestan bize -6 ile başlama ihtimalinden, tahtayı açamama endişesinden bahsetseydi yine seçilirdi ama o hepsini çözeceğim dedi.

Eğer çözmezse ve bunlar başımıza gelirse Mesut Mestan’ın üç ay bile ayakta kalma şansı olmaz.

Sosyal medyada giden futbolculara hain deniliyor ve herkesin bir hoca tercihi oluyor.

Beyler! Kulüpte para yok ve gecikmiş personel maaşları bile dört aylık oldu. Transfer şansımız yok denecek kadar az. Biz uzun vadeli bir programla devam etmeliyiz.

Şimdilik bekleyeceğiz ve göreceğiz. Bu sene çıkamayabiliriz mazereti bile var ama eğer ödemelerde sözler tutulmazsa, araziler ve çekler geri alınmazsa o koltukta onu kralı tutamaz.