Kendi alanında her insan koskoca bir romanken, evrende küçücük bir an'dır aslında.Farklı yüzlerimiz ve yaşamlarımızla ,kattıklarımız ve  paylaştıklarımız değil midir dünyayı yaşanası ve güzel bir yer yapan ? Hissettiklerimizi ,duygu ve düşüncelerimizi, fikirlerimizi,eleştirilerimizi paylaştıkça büyür güzel olan ne varsa..Ve paylaştıkça azalmaz mı en küçüğünden en büyüğüne her acı,sıkıntı ve keder? Doğru olana adım adım yaklaşırken doğruları paylaşmak hızlandırmaz mı o adımları ? 
   Bir kapı çalışıdır bazen "Merhaba" ile başlayan..Bir telefonun o en güzel melodisi ya da heyecenla sokakta karşınızda bulduğunuz eski bir dostumuz.. Günü onunla karşıladığınız güleç yüzlü spiker hatta radyoda yılların eskitemediği nağmaler..
   Yazmak bir AŞK sanırım.. İçimizi ısıtan belki bilindik belki de hiç duyulmadık cümlelerle . .Yazarın ruhunu ve aklını ,okuyucunun gönlü ve mantığı ile buluştururken her iki tarafı da mutlu eden ..
  Yazmak benim için MERHABAnın en güzel ve en anlamlı yolu..Düşünceler olmalı bildik anlamlarından farklı yorumlanan..Olmalı ki başka başka gözlerle de görülebilmeli dünya.Görülmeyen görüldüğünde ,söylenmeyen dillendiğinde keyfi katlamalı misli misli..
  İçten ,sıcak ,samimi bir nebze de farklı olan ne varsa bundan böyle agazete'de sizlerle paylaşmak dileğiyle.. MERHABA sevgili dostlarım..