26 Mart 2020 tarihli yazımda şu anda tüm dünyayı etkisine alan hastalıklar ve ölümlere koronavirüsün değil, ölümcül radyasyon yayan 5G teknolojisinin neden olduğunu belirtmiştim.

Ne demiştim 26 Mart 2020 tarihli yazımda, bir göz atalım...

5G’nin koronavirüsten daha ölümcül olduğunu, radyasyon yaydığını, 5G’nin faaliyete geçebilmesi için her 10-12 binada bir yani yaklaşık 150 metrede bir baz istasyonu kurulması gerektiğini, işte bu nedenlerden dolayı insanlığın büyük bir tehlike içinde olduğunu, hastalıkların ve ölümlerin bundan sonra daha da artacağını yazmıştım. 5G ile ilgili detayları bir önceki yazımda inceleyebilirsiniz.

26 Mart tarihli bu yazımdan sonra gerek ben, gerek çevremden birçok tanıdığım 5G teknolojisini ve ölümcül sonuçlarını daha yakından incelemeye başladık. Ortaya çıkan sonuçlar çok vahim. İnsanoğlu korkutuluyor ve uyutuluyor. Virüs bahanesiyle evlere kapatılıyor ve boş sokaklar her 10-12 binada bir 5G baz istasyonu direkleri ile donatılıyor.

Koronavirüsün dünyaya yayıldığı yer olan Çin’in genelinde 5G kullanılıyor. En çok virüs görülen yerler, 5G’nin en çok kurulduğu ve reklamının en fazla yapıldığı yerlerdir. Çin’de kurulan çok büyük bir vericinin Huazhong bölgesinde olduğu ve bu bölgedeki şehrin Wuhan olduğu artık herkes tarafından bilinmektedir. Wuhan şehri ise 5G için pilot bölge seçilmiştir (16 Nisan 2018). Teknoloji devi Huawei, Wuhan’daki hastanelere 5G teknolojisini bağışlayarak tüm hastaneyi teknoloji ile donatmış ve yine 5G teknolojisi ile çalışan robotlar hediye etmiştir.

Çinliler Wuhan’daki insanları evlerine kilitlediklerinde yeni 5G telefonlarına ve internet bağlantılarına döndüler ve böylece şehrin çok daha fazla 5G Wİ-Fİ radyasyonuyla dolup taşmasına ve çok fazla insanın hastalanarak ölmesine neden olmuşlardır. Birçok insan daha önce hiç hastalığı olmadığı halde oksijen eksikliğinden sokak seviyesinde aniden hastalandılar.

Büyük 5G yani 60 GHZ mikrodalga radyasyon bulutu, havadaki oksijenin hayatta kalmak için kritik seviyelerin altına düşmesine neden olmuştur.

Bugün itibariyle Çin’in Wuhan kentinde insanların hastalıklarına ve ölümlerine koronavirüsün değil de 5G’nin neden olduğunu, evlerine kapatılıp sokaklar boşaltılınca tüm sokakların baz istasyonları ile donatıldığını belirterek, sokağa çıkıp gösterilere başlamış, şehrin birçok yerindeki baz istasyonlarını ateşe verdikleri yönündeki haberler birçok ulusal basında yer almıştır.

Şimdi geldiğimiz noktada gelin 5G’nin tahribatını biraz daha yakından inceleyelim.

İnsanları öldüren şeyin koronavirüs değil 5G teknolojisi olduğunu söyleyen bilim insanları soruyor.

-Virüs olduğu iddia edilerek öne sürülen belirtiler nelerdir?

-Balgam olmayan kuru öksürükten hiç zatürre olur mu?

-Hiçbir hastalık belirtisi olmadan yere düşme nasıl olabilir?

-Nefes darlığı, hızlı soluk alıp verme, cilt renginin maviye çalması oksijensiz kalmaktan değil midir?

-İnsanların zatürreden nöbet geçirdiği görülmüş müdür?

-Ateş olmadan grip geçiren duydunuz mu hiç?

-Virüslü olduğu söylenen hiçbir insanın ciğerlerinde neden su toplanması yok?

Telekom firmaları açıkça itiraf ediyorlar. 5G yani 60 GHZ'de enerji, oksijen molekülleri tarafından emilebiliyor diye. İnsan vücudunda oksijen emilimiyle oynadık. Acaba bundan olumsuz manada en önce etkilenecek organımız hangisi olur?

60 GHZ'lik frekans oksijeni şu şekilde etkiliyor;

Nefes aldığımızda CİĞERE aldığımız havadaki oksijeni KANA, oradan da BEYİN gibi önemli organlara iletebiliyor olmamızı, ciğere giriş yapan oksijenin, kandaki HEMOGLOBİN adı verilen demir içerikli, çok önemli bir proteince alınmasına borçluyuz. Oysa oksijen moleküllerindeki elektronlar maruz kalınan elektromanyetik frekans yüzünden dönerken hemoglobin gidip oksijeni alamıyor, alamayınca da VÜCUDUN GERİ KALANINA OKSİJEN TAŞIYAMIYOR. Ciğerleriniz kana oksijen veremiyorsa, yığılıp kalmanız ne kadar sürer sizce? Tabii ki fazla sürmez ve insanlar sokak ortasında yığılıp kalıyor

Wuhan’daki bir hastanedeki doktorun açıklamasına göre; hastalığın yüzde 60’ından fazlasında akut solunum güçlüğü görülmüş, solunum yetmezliğine gitmişlerdir. Zatürrede solunumda sıkıntı oluşur, oksijen alımı zora girer. Doğrudur. Ve fakat hepimiz artık biliyoruz ki zatürrenin ciğerlerde yarattığı ana hasar vardır ki, o da ciğerlerin sıvı toplamasıdır ve balgamla dolmasıdır.

Ateşle başlıyor, kuru öksürük ile devam ediyor. Kuru kuru öksürüyorlar. BALGAM YOK. Oysa ki Çin’deki hastaların çoğu nöbet geçiriyorlar. Çoğu virüslü insanda ateş olmadığı söyleniyor.

5G direkt olarak oksijenin yapısını değiştiriyor. 5G yani 60 GHZ enerji üzerinde anormal etkileri var. 5G yani 60 GHZ enerji oksijen moleküllerince emilebiliyor.

KARANTİNA GÜNLERİNDE DE

5G KULLANILIYORDU

60 GHZ’de 5G oksijen molekülü ile rezonansa girer ve oksijene insan vücudu için çok daha az kullanılabilir olmasını sağlayan ters bir polerite verir. Yüksek konsantrasyonlarda 5G kullanımı, sokak seviyesinde insanların boğulmasını sağlar. Ve daha düşük dozlarda bu düşük oksijen alımı ile griple aynı semptomlar alırsınız. Ancak 5G’nin öldürme şekli çok daha ilginçtir.

KARANTİNAYA ALINAN

YOLCU GEMİLERİ

Peki, o karantina altına alınan yolcu gemileri...

Wuhan’da bile değillerdi. Karantina altına alınan Princess turistik gemi yolculuğu firmasının basın açıklamasına bakalım şimdi.

450 milyon Dolarlık yapılan yatırımda en çok övünülen konu başlığı 'ağ bağlantısı'dır.

Sistemlerimiz O3b adlı orta yörünge uyduları ile çalışıyor sistemlerimiz diyorlar. Evet ses ile işbirliklerini itiraf ediyorlar. Ve buna Wİ-Fİ (Kablosuz İnternet) deseler de öyle değil aslında.

SONUÇ;

İTALYA… İnsanlar Çin’den kalkıp gidip İtalya’da virüse yakalanmadılar. Ölümlerin en çok yaşandığı ülkelerden biri olan İtalya, 5G’nin İngiltere ve Almanya’dan önce ilk devreye girdiği ülkedir. İtalya’nın 5 şehrinde 5G kullanılmaktadır.

ABD, İNGİLTERE, ALMANYA, İSPANYA… İtalya’dan sonra en çok 5G kullanan ülkeler.

ASYA… Asya ülkelerinin bazıları 5G’lerini kapatarak sadece 3G ve 4G sistemlerini bıraktı.

İSVİÇRE... Bern şehrinde 5G’yi protesto gösterileri düzenlendi.

ÇİN... Wuhan şehrinde 5G baz istasyonları ateşe verildi. İstasyon direkleri yıkıldı.

TÜRKİYE... Her geçen gün hastalıkların virüs değil de 5G olduğunu daha iyi anlamaya başladı

-2021’in sonlarına doğru 5G’nin devreye gireceği şehir sayısı 100’ü bulacaktır.

-Tüm dünya artık 5G’nin hastalıkların ve ölümlerin gerçek nedeni olduğunu biliyor.

OKUYALIM, ANLAYALIM, UYANALIM, UYARALIM, TEDBİR ALALIM…