Kestel’in AK Partili Belediye Başkanı Önder Tanır seçildiği ilk günden itibaren ilçenin geleceği için canla başla çalışıyor, desek yeridir. İlçenin çehresini değiştiren projeleri bir bir hayata geçiren Tanır, özellikle sosyal belediyecilik alanında ki faaliyetleri ile dikkat çekiyor. Bu alanda Kestel Belediyesi’nin o kadar çok çalışması var ki saymakla bitmez. Lakin listenin başını şüphesiz ki ucuz ekmek üretimi çekiyor. Bilmeyenler için hatırlatalım Kestel Belediyesi modern tesislerinde günlük 5 bin adet ekmek üretiyor ve 1 liradan satıyor ve de ekmeğin kalitesinden ödün vermiyor.

Yanı sıra bu güne kadar ihtiyaç sahiplerine 7 bin adet erzak yardımı yapan Başkan Tanır ve ekibi Kestel’de muhtaç olan her aileye dokunmak için çalışıyor. Düzenli olarak 230 aileye gıda yardımın yanı sıra maddi destek de olan Kestel Belediyesi ayrıca borcunu ödeyemeyen vatandaşların elektrik ve su borcunu da ödüyor. Öğrencilerinde her zaman yanında olan Başkan Önder Tanır, öksüz ve yetimlere de destek oluyor.  Sadece bunlar mo Kestel Belediyesi’nin sosyal yardımları uzayıp gidiyor liste o kadar uzun ki yazsak yerimiz yetmez.

AK Partili Önder Tanır’ın takdir edilecek çalışmalarından biri de sokak hayvanlarına verdiği değer. Birçok belediye sokak hayvanlarından kurtulma çabasında olurken Kestel’de işler tam tersi ilerliyor. Bu güne kadar belediye tesislerinde yüzlerce hayvan tedavi dilerek sağlığına kavuşmuş durumda. Kestel Belediyesi ekipleri düzenli olarak da sokak hayvanlarını besliyor. İşin özü; belediye hizmetlerini herkes yapar da mühim olan halkla birlikte olmak onlara dokunmak. Bu noktada işinin en iyisini yapan Kestel Belediye Başkan Önder Tanır takdiri fazlası ile hak ediyor.