Korona ülkemize geldiği ilk günlerde yaşadığımız sıkıntılı günleri herkes unutmuş gibi.

Tehlikenin hala kol gezdiği de unutuldu, günlerce evde kaldığımız da unutuldu, sevdiklerimizden uzak kaldığımız da unutuldu…

Geçen bayram anne-babayı ziyaret edemedik. Çocuklar şeker toplayamadı. Bu yıl çok üzüldük çok üzüldük de yinede bir türlü ders çıkaramadık.

Hayırlısıyla Kurban Bayramımızı geride bıraktık. Bir geriye bakalım da Kurban Bayramında kimler geride ne bıraktı?

Ben söyleyeyim, kurban için kavga edip birbirini öldüreni, kurban alamadı diye üzüleni, evime kurban eti getirecekler mi diye bekleyeni, kalp kıranı ve en önemlisi de çevreye attığımız kurban atıklarımızı geride bıraktık.

Şu an nerede yürürsen yürü seni karşılayan ağır bir koku var. Etraf kurban atıkları…

Nerde temiz çevre?

Hele ki o kadar korona salgını nedeniyle temizliği öğrenmişken… Unuttuk yine arkadaş temiz olmayı.

Koronaya davet çıkardık. Sahillere gittik, maskesiz dolaştık, polis görünce maskemizi taktık, çünkü maske takmanın amacı ceza yememek ya…

Kendi kendimizi intihara sürüklediğimizin farkında bile değiliz. Çünkü biz sadece eğlenmekle meşgulüz.

Neyse bugün eğlen yarın koronayla cebelleş bunu hak ettin.

 Sabah gelen haberde 38 yaşındaki gencecik bir doktorumuzu koronadan kaybettik. Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde, psikiyatri uzmanı olarak çalışan ve Osmaniye’de bir dönem AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkan Vekilliği yapan Fatma Özlü’nün oğlu olan Psikiyatri Uzmanı Dr. Mustafa Özlü (35),korona virüs nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Vefatı, sağlık camiasını üzüntüye boğan Dr. Mustafa Özlü'nün, 2017 yılından bu yana Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak çalıştığı öğrenildi.

Ee doktorumuz tedbirsiz mi davrandı koronaya yakalandı? Hayır düşüncesiz birinin yüzünden hayatını kaybetti. Gencecik bir insanın ölüm sebebi oldu.

O hiçbir şey olmaz gibi sahil sahil gezen arkadaş sen bir katilsin farkında mısın?

Neden bulaştığını, nerden bulaştığını bilememekle birlikte sonucu koronadan öldü. Belki bir banka kuyruğunda, belki hastane koridorundan bulaştı ama sonuçta dikkatsiz biri buna sebep oldu.

Kendinde bir şüphe görüyorsan çıkma arkadaş… Katil olmak sadece görünürde birini öldürmek değil. Katil olmak birinin ölümüne sebep olmaktır da…