Yıllar önce...

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa YURTKURAN'a gittik...

Sonra...

Rahmetli Rektör Prof. Dr. Mete CENGİZ'i ziyaret ettik, anlattık, karar verilmişti ama rahmetli oldu, sonrasında sonuca varılamadı... (Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun)

Sonra...

Rektör Prof. Dr. Kamil DİLEK'e gittik...

Sonra...

Rektör Prof. Dr. Yusuf ULÇAY'a gittik...

Anlattık...

"Bursa Uludağ Üniversitesinin, değişik Dekanlık, fakülte ve birimlerinin, değişik kuruluşlardan belgeler aldığını, bu durumun doğru olmadığını, tek çatı altında yürüyerek, TSE'den TSE EN ISO 9001 belgesinin alınması gerektiğini" anlattık anlattık anlattık...

20 yıl bu konuyu gündemde tuttuk, her ortamda gündeme getirdik!

Ve...

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A.Saim KILAVUZ liderliğinde kurulan Kalite Koordinatörlüğünün kararı uyarınca, TSE EN ISO 9001 belgesi almak üzere TSE'ye müracaat edildi.

Tetkikten önce, eğitim çalışmalarını  yürüten mesai arkadaşımız, TSE Eğitimcisi Mustafa EKİN, vermiş olduğu eğitimin başarısı ile sürece çok büyük bir katkı sağlamış olduğuna şahit olduk. Mesai arkadaşımıza teşekkür ediyoruz, kendisine gönül sayfamızdan bir teşekkür belgesi takdim ediyoruz...

TSE tetkik heyetinde görev alan mesai arkadaşlarımız, Baş Tetkikçi Yılmaz ÖZTÜRK ve Tetkik Görevlisi Mesude Özdemir ile birlikte, dört gün süren tetkikteki bulgularımız rapora yansıyınca, Bursa Uludağ Üniversitesinin başarılı olduğunu gördük.

Bu başarının oluşmasında emeği bulunan tüm kurum çalışanlarını tebrik ediyoruz.

Öncelikle, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN ve Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Funda ÇOŞKUN, Öğr. Gör. Yasemin Özdemir, Kadir YAVUZEL ve tüm ekibi tebrik ediyoruz.

Bursa Dernekler Müdürlüğü görevi sürecinde, STK camiasında tüm gönüllerde taht kuran ve kamu görevlilerinin aidiyeti, sadakati, liyakati konularında örnek verilecek bir kişi konumunda olan ve Üniversitenin Genel Sekreterliği görevini yürüten Osman DİKMEN'e, tetkik heyeti adına teşekkür ediyoruz.

Uludağ Üniversitesinin tüm birimlerini de kapsama alarak, TSE'den belge almasını önemsiyoruz.

20 yıl önce başlatılan çalışmanın bugün gerçekleşmesini sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ hocamıza "MİLLİ SES VERDİĞİ İÇİN" TSE'nin bir amelesi olarak teşekkür ediyoruz.

Bu konuyu önemsiyoruz, çünkü MİLLİ SES VER PROJESİ kapsamında bir konu olduğu için...

Genç nesil, TSE'yi daha yakından tanıyacak olduğu için...

Kaynakların israf edilmemesi için...

TSE, milli bir kuruluş olduğu için...

Kalite önemli olduğu için...

Kalitenin kirletilmemesi için...

Ve...

Ülkemiz için, geleceğimiz için, gençlerimiz, için...

Herkese çağrımızdır;

"Kalitesizlikten vazgeçin!

Kalite için,

TSE'yi seçin..."

Yıllardır, Bursa Uludağ Üniversitesinde TSE'nin adeta gönüllü bir temsilcisi olarak görev yapan...

"Temiz kalite anlayışının" yılmaz savunucusu olan... 

Yukarıda ifade etmiş olduğumuz, 20 yıllık tüm süreçlerde bizlere liderlik yapan...

Kalite Birliği Başkanı Prof. Dr. Erkan IŞIĞIÇOK başkanımıza teşekkür ediyoruz...