Bir avuç insan, sayıları az, ama yürekleri...

Bir STK, parası yok, ama etki alanı fazla, vermiş olduğu rahatsızlık had safhada...

Bir avuç insanın kurmuş olduğu bu STK, Kalite Birliği.

Kalite birliği 10 yaşında ve Onuncu yılında, 10. Kalite Ordusu ile yolculuğuna başladı.

Bu yıl 8İ adı altında devam eden eğitimler neticesinde, Uludağ Üniversitesi öğrencileri Yönetim Sistemi Uzmanı olacak ve gelecekte bu öğrenciler, temiz kaliteyi savunacak.

Kalite Birliği, pirinç'e talip değil, kavak dikmiyor, kaval çalmıyor, sadece insan yetiştiriyor.

Çünkü biliyor ki, gelecek kaliteyle gelecek ve bu geleceğe kaliteli gençlik yön verecek.

Onuncu Kalite Ordusu Eğitimlerinin 8İ (Muhteşem 8'li) kapsamı:

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ

İÇ TETKİKÇİ (İÇ DENETÇİ) EĞİTİMİ

İLERİ EXCEL EĞİTİMİ

İSTATİSTİK (SPSS, MİNİTAB, EVIEWS, R Seminerleri)

İSTATİSTİKSEL PROSES KONTROL (İPK / SPC)

İNSAN KAYNAKLARI (İK / HR) UYGULAMALAR

INOVASYON VE AR-GE

İŞ DÜNYASI SEMİNERLERİ

Böyle bir kapsamlı eğitim, başka bir yerde yok, ilk defa Bursa'da düzenleniyor!

KALBİR Başkanı ve Uludağ Üniversitesi Ekonometri Bölümü İstatistik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erkan IŞIĞIÇOK diyor ki;

"Kariyerinize yön vermek,hedef belirlemek,hedefleriniz doğrultusunda ilerlemek,ISO 9001:2015 KYS uzmanı olmak, Excel uzmanı olmak,İstatistiği ve veri analizini istatistiksel paket programlarla yapmak, İnsan kaynakları uygulamaları hakkında bilgi edinmek, İnovasyon ve Ar-Ge konusunda bilgilenmek,Ofis programlarını öğrenmek ve iş dünyasına girmek için KALBİR'i seçin, bu eğitimleri takip edin."

Geçen hafta UÜ ULUTEK Konferans salonunda başlayan 10. Kalite Ordusu eğitimlerinin ilk gününde, 9. Kalite Ordusundan mezun olan öğrencilerin sertifika töreni yapıldı.

KALBİR, Organizasyonlarını bol yıldızlı salonlarda yapmıyor!

 Çünkü bol yıldızlı salonlara verecek olduğu ücreti günlerce süren eğitimlerde öğrencilere ikram ediyor!

Konu buraya gelmişken, Kalite Birliği Başkan Vekili olarak bir cümle kurmayı en doğal hakkımız görüyor ve taşı gediğine koymak istiyoruz.

"KALBİR'İN kendisine ait olan bir binası yok!

KALBİR, hiçbir kimseden ücretsiz yer talep etmedi, ama KALBİR'E yer vermeyen Nilüfer Belediyesi, KALBİR ile aynı kulvarda hareket eden, ama ticari bir kuruluş olarak görev yapan, ücretsiz hiç bir proje icra etmeyen bir kuruluşa yer tahsisini gerçekleştirdiğinde, ne düşündüğümü burada yazarak polemik oluşturmayacağım, çünkü bu paragraf gerekli mesajı taşımaktadır. Ama anlayana!" 10. Kalite Ordusu eğitimleri açılışına katılan Kalite Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Ferudun BAYKARA, Mustafa TOĞUŞ, Ziya GÖKALP, Ergün TÜRK, Ebru Demir YÜKSEL, öğrencilere gelecekle ilgili düşüncelerini paylaştılar ve temiz kalite anlayışını anlattılar. Kalite Birliği eğitimcileri Hamdi DİLMENLER ve Ayşen ARAS, eğitimlerin ilk gününde öğrencilere bilgiler verdiler, süreçle ilgili bilgilendirme yaptılar.