Bazı anlar var, özel ve güzel… Hele de kimileri için bambaşka bir havaya bürünen bir atmosfer…
Adı üzerinde ‘özel gün’…
Evlilik yıl dönümü mesela… En önemlisi de belki de hayatta tek olan şey doğum günü…
Çok özel, kişiye göre ve paylaştıkça bambaşka bir huzur yaşatan tablo… Bağımsız, tek ve kişisel…
Hayata geçirdiği sosyal projelerle adından hep başarıyla söz ettiren İnegöl Belediyesi, çalışan mesai arkadaşlarını da ihmal etmiyor.
İnceliğini ve zarafetini bir kez daha gösteriyor.
Veda ettiğimiz haziran ayında doğan 16 ayrı müdürlükten 74 personel için doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.
Başkan Alper Taban, personel ile önce İnegöl Mutfağı’nda yemekte bir araya geldi, ardından Beşinci Mevsim Kültür Merkezi çok amaçlı salonunda pasta kesildi.
Personellere hediye takdimi de yapıldı.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen organizasyonda, önce personellere İnegöl Mutfağı’nda lezzetli bir öğle yemeği ikram edildi.
İnsan Kaynakları Müdürü Osman Kalkan, “Yaşam sürecini olabildiğince güzel yaşamak, katma değeri yüksek zaman yaşamak çok önemli. İnsan ömrüne güzel hatıralar sığdırabilmeli. Kurum olarak da amacımız mutlu ve müreffeh insanların yaşadığı bir şehir oluşturmak” dedi.
Belediye Başkanı Alper Taban, doğum günü kutlamalarının her ay devam edeceğini müjdelerken, “Yaşın hiçbir önemi yok 7’de de olsak 70’te de olsak. Hatırlamak ve hatırlanmak da önemli. Bu duyguları yaşayalım, yaşatalım istiyoruz.  Bu ay 16 müdürlüğümüzden çalışanlarımız var. İnegöl Belediyesi 1870 yılında kurulmuş köklü bir kurum. Burada bizler geçiciyiz, sizler ise kalıcısınız” diye konuştu.
Pasta kesildi, mumlar üflendi ve dilekler tutuldu.
Yüreğinize ve aklınıza sağlık İnegöl Belediyesi…