Bursasporun sorunu formadaki armanın ağırlığı. Bu oyuncular ve hoca bunun farkında değil. Altay korkudan zangır zangır titriyor. Kalitesi yanımızdan geçmez. Sahayı neredeyse hipodrama taşıyacak kadar korkan bir takıma yenilmek de neyin nesi. Kardeşim bu saha  istekleri bile Bursaspor için soyunma odasında motivasyon sebebidir. Ama kim anlayacak! Bursaspor’u içselleştiremiyenlerden başarı beklemek!!!!! Maça kötü başladık bahanesini Bursa’da kimse kabul etmez. Motivasyon nerede? 
Eskişehirspor deplasmanı dışında oynadığımız üç deplasmandanda sıfır çeken Bursaspor’da oklar Yalçın hocaya çevridi. Bu yenilgiler neden?.... 
Bursasporun forması zaten bir puandır. Hiç olmazsa bir puan al ve yoluna devam et. Ama nerdeee. Yalçın hocayı, Bursaspor elbisesi farklı antrenörlük boyutta gezdiriyor!. “Bağdat kan gölüne dönmüş, ilahiyatçı ulema sinek yağı ile abdest olurmu olmaz mı?”  tartışmasına benzedi bu iş.  Hoca başka alemde uçuyor, Bursaspor ise puan kaybetmeye devam ediyor. Klasik olarak yapılması  gerekenleri yapmayan macera arayan bir takıma döndük gitti. Hocam maç al maç. Bırak fanteziyi!
Harbiden bu işin şakası yok. Daha ilk yarı bu puanları kaybedersen ikinci yarı nasıl puan alacaksın.  Yenilginin tek nedeni taktik hatasıdır. Yenilen iki golü de hiçbir deplasman takımı yemez. Önce takım savunması sonra hücumu düşüneceksin.  Yenilen  birinci goldeki savunma, ikinci goldeki kontra yemek hatasını şampiyon olacağım diyen bir takım yapamaz!!!!
Bu sene süper lige çıkamazsak bu takımın kapısına kilit vurulur. Bunu herkes biliyor ama hoca hala başka dünyalarda. Gençlerle oynadığı maçlardaki ruh ve mücadele, pozisyon zenginliği yok oldu gitti. Geçen hafta yazmıştım ama yine hatırlatayım. Yalçın hocaya birileri oyunu okuması için kenarda destek versin!. Yoksa Bursaspor’a yazık edecek.... 
Bu yönetime de eleştiri yapmayayım yapmayayım diyorum ama  koca takımı kanat oyuncusuz  lige soktukları için onlara da yazıklar olsun. On üç transfer yap, bir sürü oynamayacak adam al. İçinde kanat oyuncusu olmasın! Haydi ya!!!! Çok zormu adam gibi kanat oyuncuları almak..
Bursaspor’da yok çok...Karşı sahaya top taşıyacak adam yok!. Final pası atacak zaten adam yok. Biz Batalla’ya alışmışık. Bugün Bursaspor’da seyrettiklerimiz tat vermiyor kısaca yavan kalıyor. 
Özer  sahada  Seleznov, Selçuk  yedek neden? Tecrübe ile maç alacaksan oynat kardeşim Selçuk, Kubilay, Seleznov ve Özeri. Hiç olmazsa rakibin üzerimize gelmesini önlersin. Ama o yürek bizim hoca da yok!. Sormak isterim.  Bir maçı çıkaramayacak kadar kondisyonları olmayan oyuncunun maç kadrosunda  işi ne?  Koşamıyorlarsa  o zaman sana sorayım, ölümüne koşan  gençleri neden harcadın? 
Burak ve Musa  belki çok iyi niyetli tamam ama bu ligin oyuncuları değil. Çünkü takımın el freni gibi olmadık yerde hata yapıyorlar ataklar sönüyor. 
Bizim takımın oyun sırasında boyu çok uzun ve orta saha oyuncularımız maç sonunu getiremiyor. Alan daraltma, ikinci ve üçüncü bölgelerde kora kor mücadeleye dönmek lazım. Bu sistem bize deplasmanlarda yaramıyor. 
Bize deplasmanlarda manevi güç yanında  TFF gücü gerek!. 
Yoksa çile bülbülüm çile.