Play-off hayalimizi öyle bir zora soktuk ki... Bu saatten sonra mucizenin mucizesi lazım! Sihrin etkisi bitti beyler, dağılalım. Adımızdan herkesin bahsettiği sürece dönebilsek keşke... Dönebilsek de rehavet denilen hastalığa yenilmemiş olsak(!) Maç aslında güzel başladı da Paixao paniğin fitilini biraz erken ateşledi.

Play off için en kritik maçtı malum… İzmir ekibi Altay'ı ağırladık ama durum pek de iç açıcı değildi.

Maça her ne kadar iyi başlasak da erken gelen gol moral bozmaya yetti de arttı bile. İkinci yarı başlarında biraz da olsun üstünlük kursak bile bu kısa sürdü ve rakip takım baskılı oyunuyla oyunda üstün olan taraftı.

Kritik bir virajda kendi evimizde kaybedilen 3 puana inanın diyecek hiçbir şeyim yok!.. Sahada ne bir hırs, ne bir mücadele, ne de savaş… Ruh yoktu ve böyle önemli bir maçta saydıklarımın olmaması çok üzüntü vericiydi gerçekten.

Bütün herkesten Allah razı olsun ama bazı isimler var ki kafada ya Bursaspor'u bitirdi ya da umursamamaya başladı(!) Durum eğer böyleyse bu kişileri aktarmasız Vakıfköy’e yollamak en doğru karar olur herhalde…

Herkes bu camianın, bu formanın ağırlığını bilmek zorunda; bilmeyenler varsa da yolu açık olsun. Bir sezon daha pandeminin gölgesinde öyle ya da böyle bitti. Keşke play-off potasında bitirme şansımız olsa da olmuyor işte; bu performansla da olmaz!..

Biz Bursaspor’uz! Bu sene olmadı ancak önümüzdeki sene mutlaka ‘süper’ denilen lige çıkılması lazım ve Türkiye'nin 5. büyüğünün tekrardan ayağa kalkarak, tek tek herkese haddini bildirmesi şart!

İnanın hiç problem değil! Yıllar geçse de Bursaspor’umuz üst lige çıkamasa da, alt liglere de düşse bir saniye bile sevgimizden vazgeçersek; işte o gün bizim öldüğümüz gün olsun.

Biz sevgimizden vazgeçmeyiz, eyvallah da… Bu güzide kulüp için zerre çaba harcamayanlar nasıl bir ruh haline bürünür onu bilemem işte.

Tribünün vefalı evlatları var olsun… Elbet gün geldiğinde zafer meşaleleri ateşlenecek!