5 gol, penaltı ve kırmızı kart ile  hakemin damga vurduğu maçta Bursaspor  deplasmanda mağlup!   Ligde altıcı hafta ve Bursaspor'u da biçtiklerine göre lig daha yeni başladı.  Galibiyet sonrası lider olacağımız  bir TFF Bursaspor’u ciddiye aldı  ve hakem Tolga  ile  Bursaspor'a altıncı hafta  dur dedi!  Hangi İstanbul takımı şampiyon olacaksa  liderlik parkuru  boş.   Önden buyurun!

Bu  gece TFF  görevlendirmeli bir  şahıs  Özlüce  tesislerine  tüm Türkiye’nin gözü önünde  girip elini kolunu sallaya sallaya  kasadan 1.6 milyon  liramızı aldı götürdü. Çaldı!!!!!

 Harun Tekin’e maşallah.  ligde karşılaştığı son dört penaltıyı da kurtardı. Kullananlar: Eto'o, Gomez, Tunay, Ghilas.  Son iki haftadır  hem on kişi kalıyoruz ve de yanlış aleyhimize  penaltılar ile işimizi bitiriyorlar.

Bursaspor  Erdem sağ bek, Ertuğrul stoper,  savunma ve pres gücü yüksek Şamil  Merter ile ön libero  oynasaydı diye düşünmeden edemedim.  İkinci yarıda  teknik kapasitesi  yüksek Jourquera  ile  oyun hakimiyeti kurulabilirdi. Takımın  hem bozan hem üreten yapısındaki ahenk  bozulmuş.

Hakem Tolga Özkalfa'nın Erdem Özgenç'e kırmızı kart gösterdiği pozisyonu  sanırım  dördüncü hakemin ikazı sonrasında verdi. Üç  metre önünde ki pozisyonu dördüncü hakemin kararına  bırakan zavallı.  2010 da hesaba katmadıkları bir Bursaspor şampiyon olmuştu. Ne olur olmaz deyip  erken önlem aldılar.  Bu senaryoyu bozmalıyız. TFF  şimdiden  üç İstanbul takımının  şampiyonluk yolunda önünde engel  olacak hangi  Anadolu takımı ise onun  ipini  ilk 10 hafta içinde çekiyorlar. 

Hamza hoca hafta içi,  hedefimiz ilk 5 dedi  ama bilmediği, hedefleri  TFF  belirliyor sevgili hocam hala anlamadın mı?. Tam bir rezalet, takımı sahadan çekseler yeriymiş.  Çok büyüksün Bursaspor'um. Hakkını yiye yiye bitiremediler!  

Hakem Tolga adamsa  bu maç sonrası hakemliği bırakması gerekir. Bu tür hatalar sonrası tribünlerde   fair-play   anlayışı nasıl olacak?  Bizim ligimiz için tek doğru  yönetim veya  büyük BURSASPOR taraftarı gereken tepkiyi göstermesidir. Kulüp olarak  üst üste iki penaltı ve kırmızı karta muhatap olmamız nedeniyle ciddi bir tepki bekliyoruz, kınama değil.

Bursaspor  ilk kez yenilmiyor. Haftaya  TFF’nin hakemlerini Bursa’ya adaletli  maç yönetmek için bekleriz.  Gaziantepspor antrenörü  İsmail Kartal: "Hakemler bugün üzerlerine düşenin en iyisini yapmıştır" ? Pes doğrusu . Güneş balçıkla sıvanmıyor….