Ülke olarak yeni tip koronavirüsle tanışmamız ve mücadele etmemizin 190. günü; yani 6 ay 6 gün...

Bursalı girişimcilerin ‘tertemiz’ başarısı!

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa (s.a.v.); "Temizlik, imanın yarısıdır"

"Allah güzeldir, güzeli sever. Temizdir, temizi sever. İyidir, iyiyi sever. Durudur, duruluğu sever. Öyleyse evlerinizi temizleyiniz" buyurmuştur.

Hele de yeni tip koronavirüs süreci başa gelince...

Değerini çok daha fazla anladık.

Temiz olmadığımız her dakika.

Hem kirleniyor hem de kirletiyoruz…

Bugün size Bursalı girişimci ve pazarlamacılardan bahsedeceğim…

Amerika’yı yeniden keşfetmediler belki.

Ancak tamamen yerli ve milli bir bez geliştirdiler…

Tam da çağımıza uygun, günümüz konjonktürüne yatkın bir üretim bu.

Bursalı genç girişimci Merve Barış Çalışkan, MICLO CLEANING ‘Mikrofiber Temizlik Bezleri’ni kullanıcı ile buluşturdu…

Bezlerin satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Eser Oynan da kadınların en çok şikayet ettiği konuların başında gelen temizlik bezleriyle ilgili devrim niteliğinde bir çözüm ürettiklerini söyledi.

Bursalı hanımları Miclo Cleaning Mikrofiber Temizlik Bezleri ile buluşturduklarını aktaran Oynan, bezlerin her türlü yüzey temizliğinde nemli ya da kuru olarak kullanılan bezin, kendiliğinden iz, toz, kir, leke ve hava bırakmadan kuruduğunun özellikle altını çizdi.

Miclo Cleaning mikrofiber temizlik bezleri kuru olarak kullanıldığında statik elektriklenme yaparak tozu kendisine çekerken, kolaylıkla toz alınmasını sağlıyor.

Eser Oynan, bezlerin sahip olduğu özellik sayesinde bakteri üretmediğini de şu ilavelerle aktardı: “Koku yapmaz. MİCLO Bezleri kullanırken ekstra bir temizlik malzemesi kullanmaya ihtiyaç duymazsınız. Sildiğiniz yüzeyleri başka bir bezle kurulamanıza gerek yoktur. Deterjansız kullanım özelliği sebebiyle; astım ve egzama hastalarının güvenle kullanımına uygundur. Miclo bezler mutfakta, banyoda, aynalarda, araç temizliklerinde, televizyon ve bilgisayar, telefon temizliğinde, İNOX ürünlerde, cam ocaklarda, mermer, fayans gibi sert zeminlerde, duşa kabin, batarya temizliğinde, camlarınızda, masif mobilyalarda, bebeğinizin odasında ve oyuncakların temizliğinde ve hatta mutfağınızda kurulama bezi olarak bile güvenle, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.”

Eser Oynan satışlarını instagram sayfaları olan @miclocleaning.ozluce’den gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Bursalı genç girişimcilere yürekten başarılar diliyorum.

Dilerim ‘tertemiz’ bir kariyerleri ve hayatları olur.

Evet, temizlik imandandır. İmandan sayılan temizlik, sadece maddi temizlikten ibaret değildir. Kalp ve beden temizliğidir...