Tik-Tok uygulamasının Türkiye’den acilen kaldırılmasını talep ediyorum. Belki bunu söylediğim için geri kafalı damgası yiyeceğim ama varsın geri kafalı olayım.

Arkadaş bu dönemde bizim toplumumuza aykırı neyi eleştirdiysek adımız geri kafalıya döndü. Neymiş efendim herkes özgürmüş. Kimse kimsenin hayatına karışamazmış.

Evet doğru kimse kimsenin hayatına karışamaz ama kendi sınırları içerisindeki hayatına kimse karışamaz. Eğer yaptıklarıyla toplumuma kötü örnek oluyorsa ben bu oyunu bozarım arkadaşım.

İnsanlar robotlaşıyor bakın izleyin, ahlaksızlık diz boyu, saygı denen şeyin zerresi kalmamış…

Türk toplumunu ve sosyal medyayı adeta esir alan gençlerin dünyada olan olaylardan ve bilimsel gelişmelerden bir haber gelişmesini sağlayan bu saçma uygulamanın Android ve İos uygulama marketlerden kaldırılması gerek.

Yoksa bizi çok kötü günler bekliyor.

İsterseniz kısaca bu uygulamanın neler kazandırdığını anlatayım. Hesap açıyorsun bir şekilde bin takipçi elde ediyorsun, bin takipçin olursa canlı yaysın açma hakkı buluyorsun. Şimdi oyun bundan sonra başlıyor. Adam canlı yayın açıyor canlı yayına gelenler hediye atarsa adam o kadar kazanıyor. İşte anlatmak istediğimde bu. Bu kişi para kazanmak için şekilden şekle giriyor. Hani derler ya paranın açamayacağı kapı yok diye. İşte bu kelimeyle anlayın ki ahlaksızlık diz boyu. Adam yazıyor şunu yaparsan sana yat atarım, para yağmuru atarım diye…

Bir başka genç kız canlı yayında bağırarak konuşuyor kapıya sırtı dönük o arada babası geliyor öyle bir bakıyor ki, bakışları her şeyi anlatıyor.

Beni eleştiren kim varsa gidin yarım saat şu uygulamayı kullanın baskın bakalım gerçekten ben mi geri kafalıyım. Gençlerimiz, kadınlarımız ve hatta göreceksiniz yaşlılarımız bile tehlikede. Neredeyse Türkiye Tik Tok’ta para kazanmanın derdinde.

Bakın güzel öğretici videolar da yapanlar var. O şekilde para kazananlarda… Ama onlar sayıyla gösterilecek kadar. Tik Tok ya kaldırılsın ya belki kurallar getirilsin.