Demba Ba ile Oscar Scarione’nin Bursaspor’a karşı oynayamayacağını duyunca ümitlenmiş, en azından bir puan alırız diye sevinmiştik ama yine hüsran ile biten bir maça şahitlik ettik.

Bu maçlardan sonra yazı yazmak çok zor. Eleştirdik  olmadı, alkışladık olmadı, hala da olmuyor. Hocayı gönderdik, takımın başına Mustafa Er takımın geldi.  Belki  bir şeyler değişmiştir zannıyla ekran başında farklılık arıyorum ama nerde!75. dakikada korner kullanıyoruz ama savunmada adam yok! Haydi, kenar uyarmadı… Sahada buna akıl erdirecek bir oyuncumuz neden yok?Harun ve diğer sözüm ona milyonluk  ustalar  ne iş yapar? Bu hata nasıl yapılır?  Emre’nin oynatılması iseilginç bir tercih!.. Demek ki  yedek kulübesinde Emre kadar iş yapacak oyuncu yok! 

Sahadaki diziliş, mücadele, pozisyona girememe, hırssız, isteksiz  takım aynen vizyonda. Hoca değişikliğinin etkisi hiç olmamış. Bu Göztepe’den puan alamıyorsak hangi takımdan puan alacağız?

Adam eksiltemeyen, enine boyuna ve topu koşturamayan Agu ve Shehu ile olmuyor kardeşim, olmuyor… Kanatlar zaten yok.  Bostock yada Badu  acilen kadroya  katılmalı. Yoksa bu orta saha ve  forvetle işimiz çok zor.   Jorquera'ya lisans çıkartmayanlar kulaklarınız çınlıyor mu?

Seyirci dostluğuna şapka çıkaracağız. Tamam. Biz gol yiyince adamlar çılgınca seviniyor! Aynı durumda biz olsak,  yenilmiyorlar diye kendi futbolcumuza neler neler ederiz!Senin takımın kümeye gidiyormuş Göztepe taraftarının umurunda mı? Biz sanırım dostluğu ve rekabeti de abartmayı seviyoruz.

Kalan beş maçta rakiplerimiz lehine  sahayı cennete çeviren  oyuncularımız, umarız  ilk yarı seri galibiyetleri aldığımız dönemdeki gibi oynarlarda en az iki galibiyet alırlar. Yoksa bu gidiş doğru gidiş değil.Bizim ligde kalmamızın diğer takımların  başarısızlığına bağlı olduğuna inanan o kadar çok kişi var ki…

Bursa uyanmalı ve ayağa kalkmalı. Yoksa iş çok tehlikeli hal aldı. Kendilerini Bursa’nın abisi görenler bu olaya el atmazsa, bu işi geri döndürmek mümkün olmayabilir.

Farkında mıyız?  Düşmanlar kıkır kıkır  gülüyor.

Telafisi olmayan son beş hafta. Yine de Karabük maçı bence  ligde kalma maçı.

Bilinmeli ki bu takım kaybederse tüm Bursa kaybedecek.